![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kaip aš einu apie nuskaitant failus iš Busted amiga kietąjį diską? I tried taking it out of my A600 ir išleidimą į mano tada naujai įsigytų A1200, bet kažkas buvo ne teisė ir nei 1200 ar 600 bus matyti. Norėčiau sužinoti, ar galiu išgelbėti failus ir naudoti juos ant mano PC su emuliatorius. Can anyone help? Ačiū! |
|
| |||
| |||
| Pabandykite Busted kietojo disko į Jūsų IDE šleifą, kaip vergas, pakeisti megztinio, jei kompiuteris aptinka, kad tada vilkite jį į naują kietąjį diską;] Jei ji to nepadaro tada jums gali būti suteikta galimybė naudoti tam tikras programinės įrangos rūšiuoti, aš bijau, aš negaliu padėti jums, kad: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Esu tikras Amiga's naudojamas visiškai skirtingas failų sistemą į Windows FAT32 arba NTFS.
| |||
| |||
| Oi mano bloga ^ ^ BTW Hey everyone, I joined Help out: D |
|
| |||
| |||
| Sveiki Help1inghand. |
|
| |||
| |||
| : D |