![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Jak bym go o pobieranie plików z dysku twardego busted amiga? Próbowałem biorąc to z mojej A600 i oddanie go do mojego następnie nowo zakupionych A1200, ale nie było ani w prawo i 1200 lub 600 to see it. Chciałbym zobaczyć, czy mogę odzysk plików i korzystania z nich na moim komputerze z emulatorem. Czy ktoś może pomóc? Dzięki! |
|
| |||
| |||
| Spróbuj wprowadzenie busted dysk twardy IDE w wstęgę kabel jako niewolnika, zmienić skoczków, jeśli komputer wykryje go następnie przeciągnij ją na nowym dysku twardym;] Jeśli nie to może być w stanie korzystać z pewnego rodzaju oprogramowania, I am afraid I can't help you, że: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'm pretty sure Amiga używana zupełnie różnych systemów plików Windows NTFS lub FAT32.
| |||
| |||
| Oops my bad ^ ^ BTW Hey everyone, i dołączył do pomocy: D |
|
| |||
| |||
| Witamy Help1inghand. |
|
| |||
| |||
| : D |