![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ako by som mal ísť o načítanie súborov z zatkli amiga pevný disk? Zkoušel jsem to s ohľadom na mojej A600 a uvedenie do tej mojej novo zakúpené-A1200, ale niečo nie je v poriadku a ani 1200 alebo 600 by vidieť. Chtěl bych vidět, jestli můžu zůstatková.hodnota súborov a použiť ich na mojom PC s emulátor. Môže niekto pomoct? Vďaka! |
|
| |||
| |||
| Skúste uvedenie zatkli pevný disk vo vašom stuha IDE kábla ako slave, zmena jumper, keď počítač zistí, že potom pretiahnite ho do vášho nového pevného disku;] Ak by to tak nie je, potom by ste mohli byť schopní používať nejaký softvér, obávam sa, nemôžem vám pomôcť, že: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Som si istá, že Amiga sa používa úplne iný systém súborov na Windows FAT32 alebo NTFS.
| |||
| |||
| Jejda moje špatná ^ ^ BTW ahoj všetci, i vstúpil do pomoct: D |
|
| |||
| |||
| Vitajte Help1inghand. |
|
| |||
| |||
| : D |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| HELP! Pevný disk pre zotavenie otázky. | funkypat | Drives & Removable Media | 0 | 25.září 2009 07:53 |
| Prenos dát z interný pevný disk do externého pevného disku. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3. marca 2009 06:46 |
| Je to podvod? - Pevný disk dát PCI karty | pete21 | Všeobecné Hardware Chat | 14 | 19. február 2009 17:41 |
| Pevný disk využitie | Broncofans | Drives & Removable Media | 1 | 13. decembra 2008 02:52 |
| Pomoc načítanie dát zo starého disku | sls2k8 | Drives & Removable Media | 16 | 29. februára 2008 08:29 |
| Thread Tools | |
| |