![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Як я можу про витягнення файлів з Busted Amiga жорсткому диску? Я спробував беручи з моєї A600 і покласти його в моєму потім знову придбав A1200, але чогось НЕ так, і ні в 1200 або 600 б побачити його. Я хотів би бачити, якщо я можу врятувати файли і використовувати їх на моєму ПК з емулятором. Чи можна допомогти? Спасибо! |
|
| |||
| |||
| Спробуйте поставити Busted жорсткий диск в IDE шлейф як раб, змінити джемпери, якщо комп'ютер виявить її перетягнути його на ваш новий жорсткий диск;] Якщо воно не настає, то ви могли б використовувати якесь програмне забезпечення, боюся, я не можу допомогти вам, що: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я цілком упевнений, Amiga використовується зовсім інша файлова система Windows FAT32 або NTFS.
| |||
| |||
| Oops My Bad ^ ^ До речі Ей кожен, я приєднався, щоб допомогти: D |
|
| |||
| |||
| Ласкаво просимо Help1inghand. |
|
| |||
| |||
| : D |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| HELP! Hard Drive Recovery питань. | funkypat | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 0 | 25 вересня 2009 07:53 |
| Передача даних з жорстких дисків на зовнішньому жорсткому диску. | XPC465 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 3 березня 2009 06:46 |
| Чи є це Scam? - Жорсткий диск відновлення даних PCI Card | pete21 | Генеральний обладнання чат | 14 | 19 лютого 2009 17:41 |
| Жорсткий диск відновлення | Broncofans | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 13 грудня 2008 02:52 |
| Допомога витягання даних зі старого жорсткого диска | sls2k8 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 16 | 29 лютого 2008 08:29 |
| Різьба Інструменти | |
| |