![]() |
|
| |||
| |||
| Sonra bir harici sabit disk sürücü kurulu onu yedeklemeyi Ablam olduğunu. Ne 250GB veya daha fazla orada sürücü harici iyi olurdu? O O £ 120 kadar ödemeye istekli olduğunu, ancak orada bir şey var o az £ 80 için iyi bir özel olmalıdırlar düşünüyorum dedi? Any opinions gratefully aldım, her zaman olduğu gibi! Peynir Jay |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bütün bu dış sürücü merak bu gün bu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Düzenli olarak bilgisayarınızın sabit diskinde bilgileri yedekleme en önemli görevler sizin yapabileceğiniz ve günlük işler listenizi en üstünde yapmak gerekir. Ancak harici sabit sürücü olarak bir süre için, sadece son bu son derece kompakt popüler oldu ve son derece ekonomik olduğunu. Ancak, dosyaları yedeklemek için en iyi harici sabit disk seçerek biraz özellikle gerçekten teknoloji ile rahat değil kafa karıştırıcı olabilir.
Tabii,, dosyalarınızı yedeklemek için ama sonunda tüm bu diskler ya DVD ya da CD kullanabilirsiniz ekleyebilirsiniz. Olduğu veri diskleri kullanarak yedekleme zaman alıcı ve disklerde olduğu ekleyin kolayca zarar görebilir ve harici sabit diskler çok daha çekici bir seçenek haline gelir. Ayrıca, diskler kadar fazla alan ve almak yanlış olabilir. , Fakat gereken bir kaç şey bağlıdır için en iyi harici sabit disk seçimi. Bir zaman dosyalarınızı yedeklemek için en iyi harici sabit disk seçerken dikkate almanız gereken ilk şey bu türünü ve kaydedersin dosyaların boyutudur. Harici sürücüler bazı türleri diğerlerinden daha fazla, bu nedenle ihtiyacı olan türleri ve saklamak için gereken dosyaların tutarları bağlıdır için en iyi harici sabit disk taşınabilir vardır. Örneğin, videolar, vs, açıktır ki daha az taşınabilir bir sürücü seçilir grafik, fotoğraf ton var. Eğer ile dosyaları, sonra bir flash sürücü gibi bir şey olabilir için en iyi harici sabit disk göre gibi. Dosyalarınızı kullanışlı olması ve daha büyük bir dış sürücü etrafında devam etmek istemiyorum gerek Flash sürücüler büyüktür. Kolayca anahtarlığımda veya çantanızda ve farklı boyutlarda gelir yaklaşık 128 MB 4 GB için, bu nedenle, sürücünün üzerinde pek çok dosya sığdırabilirim uygun. Eğer bilgisayarın sürücüsü tüm dosyalar, o zaman için en iyi harici sabit disk desteğini şey biraz daha büyük olacak. Saklama tonlarca - bir terabayt için harici bir sabit disk satın alabilirsiniz - yaklaşık bir kağıt kitap boyutundadır. Dolayısıyla bu sürücüler de teorik taşınabilir olduğunu dikkate flaş sürücüleri daha büyük, onlar. Bir harici sabit sürücüleri, yeni nesil hakkında en iyi şey bu küçük bir alanda, bunları son derece portatif yaparken çok daha fazla bilgi paketi olabilir. Hatta bir prize takılı olması ve bilgisayar üzerindeki USB port üzerinden güç kaynağı olabilir gerek yoktur. En iyi harici sabit sürücü seçimi büyük ölçüde sizin araştırma yapma meselesi. Giderek azalan ederken gazetede bir genelge her hafta bak, burada satışa sunulan çok sayıda sabit diskler ve fiyatları bulunmaktadır. Sonunda, en iyi harici sabit disk özellikleri bu depolama ihtiyaçları için en iyi olan sürücü tercih meselesi olacaktır seçerek. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Veya eğer sadece veri, resim vb o zaman alabilir kullanmadan bir kilitlenebilir, slayt 5 1 çıkış / 2 eğer hala `icin yapmak bu" çay. Bu gibi, bu sayfanın en altına bakın. http://www.colorbat.com/harddrivebackup.htm |