![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички Аз съм бърз изтича на място на твърдия си диск и съм в процес на разглеждане на изкупуване на външен твърд диск, за да използвате с компютъра си. Може ли някой да препоръчате на твърдия диск? В идеалния съм търсиш нещо 750gb + Бих наистина ценим вашите мнения Благодарности! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Къде живееш? за местни магазини, или предпочитате да сте онлайн.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Лично аз само купя Samsung и Western Digital дискове, са открити други ненадеждна, но този ми опит.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Всеки. Сериозно. Те работят, те са еквивалентни. Има само три търговски марки правиш 1000GB задвижвания, изберете един.
Помисли колко дълго той ще ви отведе до запълване то в продължение на USB2 съединителя все пак. Според най-Microsoft Windows имате де-факто границата на 200Mbit/sec, който е 12 часа за да четат или пишат на целия диск. Това е много дълго време. A-2 SATA връзка вътре в компютъра си ще направи същото в рамките на три часа (да се промени тази възходяща, когато разбрах, твърдия диск трайно прехвърляне пишете скорост е по-малко, отколкото могат да пренасят данни с пътя). Моята система: Тим
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аха ...... Samsung & WD или ще бъде добър.
| |||
| |||
| Кой друг прави 3.5 "твърди дискове? Има WD, Hitachi, Samsung и SEAGATE, това е само четири дружества Знам за това, кой ги вършите. Бих употреба Hitachi и SEAGATE без никакви колебания точно като Бих използването на другите две. |
|
| |||
| |||
| Fujitsu, Hitachi, Maxtor, Samsung, SEAGATE, Western Digital всички ги правят, но моите предпочитания ще бъдат Western Digital и Samsung, както аз никога не са имали една от тези нека ме. Можете да задържите SEAGATE & Maxtor (една и съща фирма вече) ... няма да ги препоръчвам на никого. |
|
| |||
| |||
| Вие сте виждали 3.5 "дискове Fujitsu тази година? Не съм. Няма нищо от иБей също. Мисля, че това прави нашите листи, ако не и нашите съвети, идентични. |
|
| |||
| |||
| Нашият списък може да бъде същото, но не и нашите препоръки |
|
| |||
| |||
| Той е на стойност регистриране в storagereview.com, те са 50000 + шофиране изпълнение база данни, която пази следите на надеждност далеч по-ефективно, отколкото мога да правя с моя ограничен покупки. Техните текущата Табло изглежда полза Samsung и SEAGATE. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Формат на външен твърд диск | shig | Дискове & сменяемите носители | 3 | 5-ти октомври 2009 година 07:08 |
| Прехвърляне на данни от твърдия диск, за да ВЪТРЕШЕН външен твърд диск. | XPC465 | Дискове & сменяемите носители | 1 | 3 Март 2009 06:46 |
| Външен твърд диск | thwapy | Дискове & сменяемите носители | 1 | 27 Дек 2007 11:42 |
| Къде мога да купя външен твърд диск | ken979 | Дискове & сменяемите носители | 1 | 13 Авг 2007 17:11 |
| Най-добър външен твърд диск | thwapy | Дискове & сменяемите носители | 3 | 19 Юни 2007 11:39 |
| Нишка Инструменти | |
| |