![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni Jsem rychle tekoucí z vesmíru na mém pevném disku a jsem při pohledu na nákup externího pevného disku pro použití s počítači. Může někdo doporučit nějaký pevný disk? Ideálně jsem hledal něco 750gb + Já bych opravdu oceňuji Váš názor Díky! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kde žiješ? místních obchodech nebo si nejraději online.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Osobně jsem jen koupit Samsung a Western Digital pohonů, našly jiné nespolehlivé, ale to je jen moje zkušenost.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nějaký. Vážně. Jejich práce jsou rovnocenné. Je tu jen tři značky dělá 1.000gigabajt mechaniky, vybrat jedno.
Přemýšlejte o tom, jak dlouho to bude trvat můžete vyplnit přes USB2 konektor ačkoli. Podle většiny Microsoft Windows máte de-facto hranicí 200Mbit/sec, to je 12 hodin, číst nebo psát celý disk. To je dlouhá dlouho. A SATA-2 spojení uvnitř vašeho počítače udělá totéž v rámci tří hodin (I změnil vzhůru, když jsem si uvědomil, že pevný disk zapsat trvalý přenos rychlostí nižší, než je datová cesta může provádět). Můj systém: Tim
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo ...... Samsung & WD buď bude dobré.
| |||
| |||
| Kdo ještě dělá 3,5 "pevné disky? Je to WD, Hitachi, Samsung a Seagate, že je to pouze čtyři společnosti, já vím, kdo to je. I'd použití Hitachi a Seagate bez váhání, jako bych využít dalších dvou. |
|
| |||
| |||
| Fujitsu, Hitachi, Maxtor, Samsung, Seagate, Western Digital, aby byly všechny, ale moje preference by Western Digital a Samsung, jako jsem nikdy neměl jeden z těchto nech mě dolů. Můžete držet & Seagate Maxtor (stejná společnost nyní) ... Doporučuji jim nebude k ničemu. |
|
| |||
| |||
| Jste si prohlíželi 3,5 "disky Fujitsu letos? I haven't. Neexistuje žádný buď na eBay. Myslím si, že dělá naše seznamy, ne-li naši pomoc, totožné. |
|
| |||
| |||
| Náš seznam může být stejná, ale není naše doporučení |
|
| |||
| |||
| Stojí to za registraci na storagereview.com, mají 50.000 + řídit výkonnost databáze, která eviduje spolehlivosti daleko efektivněji, než se dá dělat s mým omezené nákupy. Jejich aktuální leaderboard zdá prospěch Samsung a Seagate. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Formát Externí pevný disk | shig | Drives & Removable Media | 3 | 5.října 2009 07:08 |
| Přenos dat z interní pevný disk do externího pevného disku. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3. března 2009 06:46 |
| Externí pevný disk | thwapy | Drives & Removable Media | 1 | 27. prosinec 2007 11:42 |
| Kde mohu koupit externí pevný disk | ken979 | Drives & Removable Media | 1 | 13. srpen 2007 17:11 |
| Nejlepší Externí pevný disk | thwapy | Drives & Removable Media | 3 | 19. června 2007 11:39 |
| Thread Nástroje | |
| |