![]() |
|
| |||
| |||
| Hi Everyone Είμαι γρήγορα εξαντλείται του διαστήματος για σκληρό δίσκο μου και είμαι στη διαδικασία της κοιτάζοντας την αγορά ενός εξωτερικού σκληρού δίσκου για χρήση με τον υπολογιστή μου. Μπορεί κανείς να συστήσει ένα σκληρό δίσκο; Ιδανικά Ψάχνω κάτι 750GB + Θα ήθελα πραγματικά εκτιμώ τις απόψεις σας Ευχαριστώ! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πού μένεις; για τα τοπικά μαγαζιά ή μήπως προτιμάτε online.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Προσωπικά, μόνο αγοράζουν Samsung και Western Digital drives, έχουν βρεθεί άλλα αναξιόπιστη, αλλά thats μόνο με την εμπειρία μου.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Οποιοσδήποτε. Σοβαρά. Οι εργασίες, που πρόκειται για ισοδύναμες. Υπάρχει μόνο τρία brand κάνει 1000GB drives, διαλέξω.
Σκεφτείτε πόσο χρόνο θα σας πάρω να το συμπληρώσετε σε σύνδεση USB2 όμως. Σύμφωνα με τις περισσότερες των Microsoft Windows έχετε ένα de-facto όριο 200Mbit/sec, που είναι 12 ώρες για να διαβάσει ή να γράψει ολόκληρο το δίσκο. Αυτό είναι πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Μια σύνδεση SATA-2 στο εσωτερικό του υπολογιστή σας θα κάνει το ίδιο και στο κάτω από τρεις ώρες (θα αλλάξει αυτό προς τα πάνω, όταν συνειδητοποίησα πως το σκληρό δίσκο συνεχή μεταφορά ταχύτητα εγγραφής είναι μικρότερη από τα στοιχεία που μπορούν να μεταφέρουν διαδρομή). Το σύστημά μου: Tim
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι ...... WD & Samsung είτε θα είναι καλό.
| |||
| |||
| Ποιος άλλος κάνει 3.5 "σκληρούς δίσκους; Υπάρχει WD, Hitachi, η Samsung και η Seagate, ότι το μόνο τέσσερις εταιρείες που γνωρίζω που κάνουν αυτές. Είχα χρήση με Hitachi και Seagate δεν διστάζουν ακριβώς όπως θα ήθελα χρήση των άλλων δύο. |
|
| |||
| |||
| Fujitsu, Hitachi, Maxtor, Samsung, Seagate, Western Digital κάνουν όλα αυτά, αλλά μου προτίμηση θα είναι Western Digital και Samsung, καθώς δεν είχαν ποτέ έναν από αυτούς, επιτρέψτε μου κάτω. Μπορείτε να κρατήσετε Seagate & Maxtor (ίδια εταιρεία πλέον) ... δεν θα συνιστά σε κανέναν. |
|
| |||
| |||
| Έχετε δει 3.5 "Fujitsu drives φέτος; δεν έχω. Υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ είτε για eBay. Πιστεύω ότι μας καθιστά καταλόγους, εάν δεν μας συμβουλές, ταυτόσημα. |
|
| |||
| |||
| Η λίστα μπορεί να είναι το ίδιο, αλλά δεν μας συστάσεις |
|
| |||
| |||
| Αξίζει την εγγραφή στο storagereview.com, έχουν 50.000 + μονάδα_δίσκου επιδόσεις της βάσης δεδομένων η οποία παρακολουθεί την αξιοπιστία πολύ πιο αποτελεσματικά από ό, τι μπορώ να κάνω με δική μου περιορισμένες αγορές. Η τρέχουσα leaderboard φαίνεται υπέρ της Samsung και Seagate. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μορφή έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο | shig | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 5 Οκτωβρίου 2009 07:08 |
| Μεταφορά δεδομένων από ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ να EXTERNAL Hard Drive Hard Drive. | XPC465 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 3η Μαρ 2009 06:46 |
| Εξωτερικός Σκληρός Δίσκος | thwapy | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 27 Δεκ. 2007 11:42 |
| Πού μπορώ να αγοράσω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο | ken979 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 13 Αυγ 2007 17:11 |
| Best Εξωτερικός Σκληρός Δίσκος | thwapy | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 19 Ιουν 2007 11:39 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |