![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi Svatko Ja sam brza trčanje vanjska strana od moj prostor na tvrdom disku i sam u procesu kupovanja gleda na vanjski hard disk za korištenje sa mojim računalo. Može bilo tko preporučiti hard disk? Idealno Ja sam obličje za nešto 750gb + Ja bih stvarno poštovati vaše mišljenje Hvala! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| gdje živite? lokalnim trgovinama ili više sviđa online.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Osobno sam samo kupiti Western Digital i Samsung drives, nađe druge gdje su nepouzdani, ali taj samo moje iskustvo.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Svaki. Najozbiljnije. Oni rade, oni su ekvivalent. Postoji samo tri imena branda radiš 1000GB diskovi, izaberi jedan.
Razmislite o tome koliko dugo će vas da ispunite ga preko USB2 konektor ipak. Prema većini Microsoft Windows imate de-facto granicu 200Mbit/sec, onda je to 12 sati za čitanje ili pisanje cijelog pogona. To je dugo dugo vremena. A-2 SATA priključak unutar vaše računalo će učiniti isto pod tri sata (ja promijenila ovu gore kad sam shvatio hard drive pretrpljen pisati brzina prijenosa je manji od staza podataka mogu nositi). My System: Tim
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep ...... Samsung & WD ili će biti dobro.
| |||
| |||
| Ko drugo čini 3.5 "tvrdih diskova? Postoji WD, Hitachi, Samsung i SEAGATE, to je samo četiri kompanije znam tko ih. Bih koristiti Hitachi i SEAGATE bez oklijevanja baš kao i mi, molim koristite druga dva. |
|
| |||
| |||
| Fujitsu, Hitachi, Maxtor, Samsung, SEAGATE, Western Digital sve učiniti ih, ali moj će biti povlaštenih Western Digital i Samsung, kao što sam ja nikada je jedan od tih let me down. Možete zadržati SEAGATE & Maxtor (iste tvrtke sada) ... ne bi ih preporučujem nikome. |
|
| |||
| |||
| Ste vidjeli 3.5 "diskovi Fujitsu ove godine? Nisam. Nema ništa na eBay bilo. Mislim da čini naše liste, ako ne i naše savjete, identične. |
|
| |||
| |||
| Naša lista svibanj biti ista, ali ne i naše preporuke |
|
| |||
| |||
| To vrijedi registracije na storagereview.com, imaju 50.000 + pogon performanse baze podataka koje vodi evidenciju o pouzdanosti daleko učinkovitije nego što mogu učiniti sa svojim ograničenim nabavki. Njihova trenutna leaderboard čini se složi i SEAGATE Samsung. |