![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Üdv mindenkinek Én gyorsan fut ki a helyet az én merevlemezt és vagyok a folyamatban nézett buying egy külső merevlemezt használni a számítógépet. Ki tudja ajánlani a merevlemezen? Ideally, I am looking for something 750GB + I would really appreciate your Megtekintés Köszönöm! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ My System: Gépállat!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Személy szerint én csak megvenni a Samsung és a Western Digital meghajtók, mások úgy találták, megbízhatatlan, de amit csak a tapasztalat.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bármely. Komolyan. Dolgoznak, hanem azzal egyenértékű. Már csak három márkanév csinál 1000GB meghajtó, válassz egyet.
Gondold át, hogy mennyi ideig fog venni, hogy töltse át USB2 csatlakozója van. A legtöbb Microsoft Windows van a de facto határ 200Mbit/sec, ez 12 óra írni vagy olvasni az egész meghajtót. Ez egy hosszú, hosszú idő. A SATA-2-kapcsolat a számítógép belsejében is, hogy ugyanez a három óra (Megváltoztattam ezen felfelé, amikor rájöttem, a merevlemez tartós átutalási írási sebesség kisebb, mint az adatok elérési útját tudnak szállítani.) My System: Tim
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aha ...... Samsung és WD sem lesz jó.
| |||
| |||
| Ki más teszi a 3,5 "merevlemezek? Van WD, a Hitachi, a Samsung és a Seagate, hogy az egyetlen a négy vállalat tudom akik őket. I'd használja a Hitachi és a Seagate nem habozott, mint én használja, a másik kettő. |
|
| |||
| |||
| Fujitsu, Hitachi, Maxtor, Samsung, Seagate, Western Digital, hogy minden, de én előnyben lenne Western Digital és a Samsung, mint én még soha nem volt egy ilyen orromnál. Megtarthatod Seagate és Maxtor (ugyanaz a cég most) ... nem ajánljuk senkinek. |
|
| |||
| |||
| Láttad 3,5 "Fujitsu meghajtók idén? Nem. Nincs semmi eBay sem. Úgy gondolom, hogy is felsorolja, ha nem a mi tanácsadás, azonos. |
|
| |||
| |||
| A lista lehet ugyanaz, de nem Ajánlásaink |
|
| |||
| |||
| Nem árt a bejegyző storagereview.com, akkor 50.000 + teljesítmény adatbázis, amely nyomon követi a megbízhatóság sokkal hatékonyabb, mint amit tehetek az én korlátozott beszerzése. A jelenlegi leaderboard úgy tűnik, hogy támogatja a Samsung és a Seagate. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Formázása Külső merevlemez | shig | Drives & Removable Media | 3 | Október 5, 2009 07:08 |
| Az adatátvitel a belső merevlemezt, amely External Hard Drive. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3. március 2009 06:46 |
| External Hard Drive | thwapy | Drives & Removable Media | 1 | 27. december 2007 11:42 |
| Hol tudok egy külső merevlemezt | ken979 | Drives & Removable Media | 1 | 13. augusztus 2007 17:11 |
| Best External Hard Drive | thwapy | Drives & Removable Media | 3 | 19. június 2007 11:39 |
| Téma eszközök | |
| |