![]() |
|
| |||
| |||
| היי כולם אני מהר ואוזל של שטח על הכונן הקשיח ו AM בתהליך של מסתכל לקנות כונן קשיח חיצוני לשימוש עם המחשב שלי. מישהו יכול להמליץ לי על הכונן הקשיח? באופן אידיאלי, אני מחפש משהו 750gb + הייתי באמת מעריכים את תצוגות תודה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אישית, אני רק קונה Samsung ו Western Digital כוננים, אחרים מצאו שאין לסמוך עליו, אבל thats רק הניסיון שלי.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כל. ברצינות. הם עובדים, הם המקבילה. יש רק שלושה שמות המותג עושה 1000GB כוננים, בחר אחד.
תחשוב על זה כמה זמן אקח אותך למלא את זה על פני למרות USB2 מחבר. תחת ביותר של Microsoft Windows יש לך דה פקטו-המגבלה של 200Mbit/sec, זה 12 שעות כדי לקרוא או לכתוב את הכונן כולו. זה הרבה זמן. A-2 חיבור SATA בתוך המחשב שלך היה עושה את אותו בתוך פחות משלוש שעות (שיניתי את זה כלפי מעלה, כאשר הבנתי את הכונן הקשיח מתקבלת העברת מהירות הכתיבה היא פחות נתונים הנתיב יכול לשאת). המערכת שלי: טים
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן ...... Samsung & WD גם יהיה טוב.
| |||
| |||
| מי עוד עושה 3.5 "כוננים קשיחים? יש WD, Hitachi, Seagate Samsung ו, את זה רק ארבע חברות אני יודע מי עושה אותם. אני מעוניין להשתמש Hitachi ו Seagate ללא היסוס בדיוק כמו שאני מעוניין להשתמש האחרים. |
|
| |||
| |||
| Fujitsu, Hitachi, Maxtor, Samsung, Seagate, Western Digital כל אותם, אבל תהיה העדפה Western Digital ו Samsung, שכן מעולם לא היה אחד כזה תן לי למטה. אתה יכול לשמור Seagate & Maxtor (אותה חברה כיום) ... לא ממליץ לאף אחד מהם. |
|
| |||
| |||
| שראית 3,5 "Fujitsu כוננים השנה? אני לא. אין אף אחד גם ב eBay. אני חושב שזה עושה את הרשימות, אם לא את העצה, זהה. |
|
| |||
| |||
| ברשימה שלנו עשוי להיות שונה, אך לא את ההמלצות |
|
| |||
| |||
| כדאי לרשום ב storagereview.com, יש להם 50,000 + כונן ביצועי מסד הנתונים, אשר עוקבת אחר אמינות הרבה יותר יעיל ממה שאני יכול לעשות עם שלי מוגבל רכישות. הנוכחי שלהם Leaderboard נראה בעד Samsung ו Seagate. |