![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi Everyone Aš greitai bėga iš vietos mano kietajame diske ir esu ieškojus ne pirkti išorinį kietąjį diską naudoti su mano kompiuterio procesas. Can anyone recommend a hard drive? Geriausia Aš ieškau ko 750GB + Aš tikrai vertiname jūsų nuomonę Ačiū! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kur jūs gyvenate? vietos parduotuvėse arba norėtumėte internete.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Asmeniškai aš pirkti tik "Samsung" ir "Western Digital diskai, surado kitus nepatikimas, bet thats just mano patirtis.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bet koks. Rimtai. Jie dirba, jie yra lygiaverčiai. Yra tik trys prekių pavadinimus daro 1000GB diskų, pasirinkite vieną.
Pagalvokite, kiek laiko jis bus rodomas užpildyti jį per USB2 jungtis nors. Pagal dauguma Microsoft Windows Jūs de facto riba 200Mbit/sec, tai 12 valandų skaityti ar parašyti visą diską. Tai ilgai ilgai. SATA-2 ryšį į jūsų kompiuterį būtų daryti tą patį ir po trijų valandų (aš pakeičiau šio didėjimo, kai supratau, kietojo disko nuolat perdavimo įrašymo greitis yra mažesnis nei duomenų keliu galima vykdyti). Mano sistema: Timas
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep ...... Samsung ir WD arba bus gerai.
| |||
| |||
| Kas dar daro 3,5 "kietuosius diskus? Yra WD, Hitachi, Samsung ir Seagate, kad yra tik keturios bendrovės, aš žinau, kas juos vykdyti. I'd naudoti" Hitachi "ir" Seagate ", be abejo, kaip ir aš naudoti du kitus. |
|
| |||
| |||
| "Fujitsu", "Hitachi, Seagate, Samsung, Seagate, Western Digital visas jas, bet mano preferencija būtų Western Digital ir Samsung, kaip aš niekada nebuvo viena iš šių let me down. Galite išsaugoti Seagate ir Maxtor (ta pati kompanija dabar) ... nepatarčiau jiems visiems. |
|
| |||
| |||
| You've seen 3.5 "," Fujitsu "diskuose šiais metais? Aš ne. Nėra nė eBay arba. Manau, kad todėl mūsų sąrašuose, jei ne mūsų patarimus, identiškas. |
|
| |||
| |||
| Mūsų sąrašą, gali būti tas pats, bet ne mūsų rekomendacijų |
|
| |||
| |||
| Verta registracijos metu storagereview.com, jie 50.000 + vairuoti veiklos duomenų bazę, kuri stebi patikimumas daug efektyviau nei aš galiu daryti su savo ribotas pirkimas. Dabartinį Iškabos atrodo, kad už Samsung ir Seagate. |