![]() |
|
| |||
| |||
| Hi Everyone Es ātri izsīkt vietas uz mana cietā diska, un esmu šajā procesā meklē pērk ārējo cieto disku, lai to izmantotu manu datoru. Vai kāds ieteikt cieto disku? Ideālā Es meklēju 750GB kaut ko + Es patiesi augstu vērtējam jūsu viedokli Pateicība! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kur tu dzīvo? vietējos veikalos vai jūs gribētu tiešsaistē.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Personīgi es tikai pirkt Samsung un WD diskiem, ir atraduši citi uzticami, bet thats tikai mana pieredze.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ik. Nopietni. Viņi strādā, viņi ekvivalents. Tur ir tikai trīs zīmoli darot 1000GB diskus, izvēlieties vienu.
Padomājiet par to, cik ilgi tas ņemšu jūs aizpildīt to pa USB2 savienotājs though. Saskaņā ar lielāko daļu Microsoft Windows jums ir de-facto robeža 200Mbit/sec, tas ir 12 stundas, ne lasīt, ne rakstīt visu disku. Tas ir ilgs ilgu laiku. SATA-2 savienojums datora iekšpusē darīs pats trīs stundas (I mainījuši šo augšup, kad es sapratu, cieto disku stabilu pārneses rakstīšanas ātrums ir mazāks nekā datu ceļu var veikt). Mana sistēma: Tim
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep ...... Samsung un WD nu būs labi.
| |||
| |||
| Kas vēl liek 3.5 "cieto disku? Ir WD, Hitachi, Samsung un Seagate, ka ir tikai četri uzņēmumi, es zinu, kuri viņiem. Es gribētu izmantot Hitachi un Seagate bez vilcināšanās tāpat kā es izmantot pārējās divas. |
|
| |||
| |||
| Fujitsu, Hitachi, Maxtor, Samsung, Seagate, Western Digital visu darīt viņiem, bet mans priekšroka būtu Western Digital un Samsung, jo man nekad nav bijusi viena no šīm let me leju. Jūs varat turpināt Seagate un Maxtor (tas pats uzņēmums tagad) ... nevarētu ieteikt tos nevienam. |
|
| |||
| |||
| Esat redzējuši 3.5 "Fujitsu diskus šogad? Man nav. Te neviens eBay nu. Es domāju, kas padara mūsu saraksti, ja ne mūsu padomu, ir identiski. |
|
| |||
| |||
| Mūsu sarakstu var pats, bet nav mūsu ieteikumiem |
|
| |||
| |||
| Ir vērts Reģistrējoties storagereview.com, tie 50.000 + drive darbības datu bāze, kas seko uzticamība daudz efektīvāk, nekā es var darīt ar manu ierobežotu pirkumiem. Pašreizējā megabanneris, šķiet, veicina Samsung un Seagate. |