![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi Everyone Ja szybko ucieka z miejsca na mój twardy dysk i jestem w trakcie zakupu patrząc na zewnętrzny dysk twardy do korzystania z mojego komputera. Czy ktoś może polecić dysku twardego? Najlepiej i am looking for something 750gb + I would really appreciate swoje poglądy Dzięki! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| gdzie mieszkasz? lokalnych sklepach czy wolisz online.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Osobiście mogę tylko kupić Samsung i dyski Western Digital, znaleźli inne niewiarygodne, ale thats tylko moje doświadczenia.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Każdy. Seriously. Pracują, są one równoważne. Nie tylko trzy marek robi dyski 1000GB, wybrać jeden.
Pomyśl, jak długo będzie można do niego przez złącze USB2 though. Zgodnie z najbardziej Microsoft Windows masz de facto ograniczenie 200Mbit/sec, to 12 godzin do odczytu lub zapisu całego dysku. That's a long long time. A SATA-2 połączenia wewnątrz komputera będzie zrobić to samo w ramach trzech godzin (I zmienił to w górę, gdy zdałem sobie sprawę dysku twardego trwałego transferu prędkość zapisu jest niższa niż ścieżka danych można przeprowadzić). My System: Tim
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep ...... Samsung i WD albo będzie dobrze.
| |||
| |||
| Kto jeszcze czyni 3.5 "dyski twarde? Nie WD, Hitachi, Samsung i Seagate, że to tylko cztery przedsiębiorstwa wiem kto to je. I użyć Hitachi i Seagate bez wahania, tak jak mogę użyć dwóch innych. |
|
| |||
| |||
| Fujitsu, Hitachi, Maxtor, Samsung, Seagate, Western Digital uczynić je wszystkie, ale moje preferencje byłoby Western Digital i Samsung, jak nigdy nie miał jednego z tych let me down. Możesz Seagate i Maxtor (ta sama firma teraz) ... nie polecam ich nikomu. |
|
| |||
| |||
| You've seen 3.5 "dyski Fujitsu tym roku? Ja nie. There's none albo w serwisie eBay. Myślę, że nasze listy, jeśli nie nasze porady, identyczne. |
|
| |||
| |||
| Nasza lista może być taka sama, ale nie nasze rekomendacje |
|
| |||
| |||
| It's worth rejestracji na storagereview.com oni 50.000 + dysk wydajności bazy danych, która śledzi niezawodności znacznie skuteczniej niż mogę zrobić z moimi ograniczone zakupy. Ich obecne leaderboard wydaje korzyść Samsung i Seagate. |
![]() |
|
| Zakładki |