![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi everyone Sunt de repede în criză de spaţiu pe hard disc şi sunt în proces de a privi la cumpărare un hard disc extern pentru a fi utilizate cu computerul meu. Poate cineva recomanda un hard-disk? În mod ideal Caut ceva 750gb + Aş aprecia opiniile dvs. Mulţumesc! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Unde locuiesti? pentru magazine locale sau ce preferi online.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Personal am doar cumpara Samsung şi Western Digital drive, alţii au găsit nedemn de încredere, dar numai thats experienta mea.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oricare. Serios. Ei locul de muncă, acestea sunt echivalente. Există doar trei nume de marcă face 1000GB drive, alegeţi unul.
Gândiţi-vă cât timp va lua să completaţi-l peste un conector USB2 totusi. În conformitate cu cele mai multe Microsoft Windows aveţi o de-facto, limita de 200Mbit/sec, care este 12 de ore pentru a citi sau a scrie întregul disc. Asta-i o lungă perioadă lungă de timp. O conexiune SATA-2 în interiorul computerului ar face acelaşi lucru în cele trei ore (am schimbat acest sens ascendent, atunci când mi-am dat seama de hard-disk susţinut scrie viteza de transfer este mai mică decât calea de date poate să-şi desfăşoare). Sistemul meu: Tim
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da ...... Samsung & WD, fie va fi bine.
| |||
| |||
| Cine mai face 3.5 "hard disk-uri? Nu-i WD, Hitachi, Samsung si Seagate, care este de numai patru societăţi care ştiu de cine le face. Aş utilizare Hitachi şi Seagate fără ezitare, la fel ca voi folosi celelalte două. |
|
| |||
| |||
| Fujitsu, Hitachi, Maxtor, Samsung, Seagate, Western Digital toate le facă, dar preferinţa mea ar fi Western Digital şi Samsung, ca nu am mai avut una din aceste lasa-ma jos. Puteţi ţine Seagate & Maxtor (aceeaşi companie acum) ... nu le-ar recomanda pentru oricine. |
|
| |||
| |||
| Aţi văzut 3.5 "Fujitsu unităţi în acest an? Nu am. Nu-i nici unul de pe eBay fie. Eu cred că face listele noastre, dacă nu chiar sfaturile noastre, identice. |
|
| |||
| |||
| Lista noastră poate fi la fel, dar nu şi recomandările noastre |
|
| |||
| |||
| Este scris în valoare de înregistrare la storagereview.com, pe care le-au 50.000 + unitate de performanţă de baze de date care ţine evidenţa de fiabilitate mult mai eficient decât pot face cu meu limitat achiziţii. Lor actuală leaderboard pare să favorizeze Samsung si Seagate. |
![]() |
|
| Marcaje |