![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci Som rýchle vyčerpanie miesta na pevnom disku a som v procese nákupu pozerá na externý pevný disk pre použitie s počítačmi. Môže niekto odporučiť pevný disk? V ideálnom prípade aj hľadám niečo 750gb + Skutočne by som ocenil váš názor Vďaka! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kde bývate? pre miestne obchody alebo dávate prednosť online.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Osobne som len kúpiť Samsung a Western Digital disky, našli iné nespoľahlivé, ale to je len moja skúsenosť.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nejaký. Vážne. Oni pracujú, sú rovnocenné. Je tu len tri značky robí 1.000gigabajt disky, vybrať jedno.
Premýšľajte o tom, ako dlho to bude trvať vás na vyplnenie ju cez USB2 konektor hoci. Podľa väčšiny Microsoft Windows máte de-facto hranicou 200Mbit/sec, to je 12 hodín, čítať alebo písať celý disk. To je dlhá dlhá doba. SATA-2 spojenie vnútri počítača urobí to isté v pod tri hodiny (to som zmenil nahor, keď som si uvedomil, pevný disk trvalý prenos Rýchlosť zápisu je nižšia ako cestou pre prenos dát môže vykonať). Môj systém: Tim
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo ...... Samsung WD buď bude dobré.
| |||
| |||
| Kto iný je 3,5 "pevný disk? Tu WD, Hitachi, Samsung a Seagate, to je iba štyri spoločnosti, viem, kto to je. Bych použiť Hitachi a Seagate, bez váhania, rovnako ako by som použiť iný dvaja. |
|
| |||
| |||
| Fujitsu, Hitachi, Maxtor, Samsung, Seagate, Western Digital, aby boli všetky, ale moje preferencie by Western Digital a Samsung, ako som sa nikdy z týchto let me down. Môžete udržiavať & Seagate Maxtor (teraz rovnakej spoločnosti) ... nedoporučoval bych je nikomu. |
|
| |||
| |||
| Ste videli 3,5 "disky Fujitsu tento rok? Nemám. Neexistuje nič na eBay jeden. Myslím, že to robí naša zoznamy, ne-li naše odporúčania, zhodné. |
|
| |||
| |||
| Naša zoznam môže byť rovnaké, ale naše odporúčania |
|
| |||
| |||
| Stojí to za registráciu na storagereview.com, majú 50000 + zvyšovať výkon databáza, ktorá eviduje spoľahlivosti ďaleko efektívnejšie, ako sa dá robiť s mojím obmedzeným nákupy. Ich aktuálny leaderboard Zdá sa, že pre Samsung a Seagate. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Formát Externý pevný disk | Shiga | Drives & Removable Media | 3 | 5.října 2009 07:08 |
| Prenos dát z interný pevný disk do externého pevného disku. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3. marca 2009 06:46 |
| Externý pevný disk | thwapy | Drives & Removable Media | 1 | 27. december 2007 11:42 |
| Kde môžem kúpiť externý pevný disk | ken979 | Drives & Removable Media | 1 | 13. august 2007 17:11 |
| Najlepšie Externý pevný disk | thwapy | Drives & Removable Media | 3 | 19. júna 2007 11:39 |
| Thread Tools | |
| |