![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок Цвако Ја сам брза трчање вањска страна од мој простор на чврстом диску и сам у процесу куповања гледа на спољни хард диск за коришћење са мојим рачунар. Може било ко препоручити хард диск? Идеално Ја сам хандсоме за нешто 750гб + Ја бих стварно поштовати ваше мишљење Хвала! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| где живите? локалним продавницама или више свиђа онлине.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Лично сам само купити Уестерн Дигитал и Самсунг дривес, нађе друге где су непоуздан, али тај само моје искуство.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Сваки. Најозбиљније. Они раде, они су еквивалент. Постоји само три имена бранд радиш 1000ГБ дискови, изабери један.
Размислите о томе колико дуго ће вас да попуните га преко УСБ2 конектор ипак. Према већини Мицрософт Уиндоус имате де-фацто границу 200Мбит/сец, онда је то 12 сати за читање или писање целог погона. То је дуго дуго времена. А-2 САТА порт унутар ваше рачунар ће учинити исто под три сата (ја променила ову горе кад сам схватио хард дриве претрпљену писати брзина преноса је мањи од стаза података могу носити). Мы Сыстем: Тим
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ыеп ...... Самсунг & УД или ће бити добро.
| |||
| |||
| Ко друго чини 3/5 "тврдих дискова? Постоји УД, Хитацхи, Самсунг и СЕАГАТЕ, то је само четири компаније знам ко их. Бих користити Хитацхи и СЕАГАТЕ без оклевања баш као и ми, молим користите друга два. |
|
| |||
| |||
| Фујитсу, Хитацхи, Макстор, Самсунг, СЕАГАТЕ, Уестерн Дигитал све учинити их, али мој ће бити повлаштених Уестерн Дигитал и Самсунг, као што сам ја никада је један од тих лет ме доун. Можете задржати СЕАГАТЕ & Макстор (исте компаније сада) ... не би их препоручујем никоме. |
|
| |||
| |||
| Сте видели 3/5 "дискови Фујитсу ове године? Нисам. Нема ништа на еБаы било. Мислим да чини наше листе, ако не и наше савете, идентичне. |
|
| |||
| |||
| Наша листа мај бити иста, али не и наше препоруке |
|
| |||
| |||
| То важи регистрације на сторагеревиеу.цом, имају 50.000 + погон перформансе базе података које води евиденцију о поузданости далеко ефикасније него што могу учинити са својим ограниченим набавки. Њихова тренутна Леадербоард чини се сложи и СЕАГАТЕ Самсунг. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Формат екстерни хард диск | схиг | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 5. Окт 2009 07:08 |
| Пренос података са врстог диска на УНУТРАШЊЕ ВАУСКИ Хард Дриве. | КСПЦ465 | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 3 март 2009 06:46 |
| Екстернал Хард Дриве | тхуапы | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 27 децембар 2007 11:42 |
| Где могу купити вањски хард диск | кен979 | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 13 аугуст 2007 17:11 |
| Бест Екстернал Хард Дриве | тхуапы | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 19. јуна 2007 11:39 |
| Тхреад Тоолс | |
| |