![]() |
|
| |||
| |||
| Herkese merhaba Ben hızlı uzay benim sabit disk üzerinde çalıştırıyorum ve harici sabit disk benim bilgisayar kullanmak üzere satın bakmak sürecinde am. Herkes bir sabit sürücü tavsiye edebilir misiniz? İdeal bir şey 750GB Aradığım + Ben gerçekten bakıldı seviniriz Teşekkürler! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nerede yaşıyorsun? yerel dükkan veya çevrimiçi tercih yapmak.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Şahsen ben, Samsung ve Western Digital sürücüler satın başkalarının güvenilmez, bulduk ama sadece benim deneyim thats.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Herhangi biri. Seriously. Işe, onlar eşdeğer konum. Bir tane almak sadece üç marka isimleri 1000GB sürücüler, yapıyor.
Ne kadar bir USB2 bağlayıcı olsa üzerine doldurmak için izleyeceğiniz düşünün. Sen var en Microsoft Windows altında bir de-facto 200Mbit/sec ile sınırı olan 12 saat okuyup tüm sürücü yazma's. , Uzun uzun zamanı. Bir SATA-Bilgisayarınızın içinde 2 bağlantılı olarak üç saat altında (Bunu ben yazma hızı transferi sürekli taşıyabileceği veri yolu daha az) sabit disk gerçekleşen yukarı değiştirildi aynı yapardı. Benim Sistemi: Tim
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep ...... Samsung & WD ya iyi olacak.
| |||
| |||
| Başka kim 3,5 "sabit diskler yapar? Var WD, Hitachi, Samsung ve Seagate, ben onlara ne bilmek sadece dört şirket katıldı. Geçen Hiç tereddüt ile gibi ben diğer iki kullanmanız gerekmektedir Hitachi ve Seagate kullanmanız gerekmektedir. |
|
| |||
| |||
| Fujitsu, Hitachi, Maxtor, Samsung, Seagate, Western Digital hepsini, ama bunları yapmak benim tercih Western Digital ve Samsung gibi, ben sahip olacak biri bu let me down vardı asla. Şimdi) Seagate & Maxtor (aynı şirket tutabilirsiniz ... kimse onları tavsiye etmem. |
|
| |||
| |||
| Siz "Fujitsu, bu yıl? I have not sürücüleri 3,5 gördüm. Orada eBay yok ya's. O bizim listeleri yapar, eğer bizim tavsiye, aynı düşünüyorum. |
|
| |||
| |||
| Listemize aynı, ama önerilerimizi değil olabilir |
|
| |||
| |||
| It storagereview.com Kayit değer, onlar var 50.000 + daha benim sınırlı alımlar yapmak ile hangi güvenilirlik çok daha etkili izler disk performansı veritabanı. Geçerli afiş Samsung ve Seagate lehine görünüyor. |
![]() |
|
| Bookmarks |