![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт Усім
Я швидко закінчуються місця на жорсткому диску і перебуваю в процесі пошуку при купівлі зовнішнього жорсткого диска для використання з мого комп'ютера. Чи можна рекомендувати жорсткий диск? В ідеалі я шукаю 750GB + Мені б дуже ціную вашу думку Спасибо! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Де ви живете? для місцевих магазинах або ти віддаєш перевагу онлайн.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Особисто я тільки Купити Samsung і Western Digital дисків, знайшли іншими ненадійними, але Thats тільки мій досвід.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Будь-який. Серйозно. Вони працюють, вони еквівалентні. Там тільки три торгових марок робити 1000GB диски, вибрати.
Подумайте, скільки часу це займе заповнити його більш USB2 хоча роз'єм. У більшості Microsoft Windows у вас є де-факто межа 200Mbit/sec, це 12 години для читання чи запису всього диску. Це тривала довгий час. SATA-2 зв'язку всередині комп'ютера будуть робити те ж саме у віці до трьох годин (я змінив цей підвищувальний, коли я зрозуміла, жорсткий диск стійку передачу швидкість запису становить менш цей шлях може нести). Моя система: Тім
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Так ...... Samsung & WD або буде добре.
|
|||
|
|||
|
Хто ще становить 3,5 "жорстких дисків? Там's WD, Hitachi, Samsung і Seagate, що тільки чотири компанії, я знаю, хто їх робити. Я б використав Hitachi і Seagate, НЕ вагаючись, як я використав би дві інших.
|
|
|
|||
|
|||
|
Fujitsu, Hitachi, Maxtor, Samsung, Seagate, Western Digital все роблять, але моя перевага буде Western Digital і Samsung, як я ніколи не був один з цих Let Me Down.
Ви можете залишити & Seagate Maxtor (та ж компанія тепер) ... не буде рекомендувати їх нікому. |
|
|
|||
|
|||
|
Ви бачили, 3,5 "Fujitsu-дисків в цьому році? У мене немає. Там Відсутній або на eBay. Думаю, що робить наші списки, якщо не наших порад, ідентичні.
|
|
|
|||
|
|||
|
Наш список може бути такою ж, але не наші рекомендації
|
|
|
|||
|
|||
|
Варто реєстрації на storagereview.com, вони мають 50000 + Drive продуктивності бази даних, яка відслідковує надійність набагато більш ефективно, ніж я можу зробити з моїм обмеженим покупок. Їх нинішній банер здається користь Samsung і Seagate.
|