![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| No moje 40 koncertu je jen asi z space.need rady na značku, velikost, a jakékoli další dobrou radu na toto téma Děkuji Marvin |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Líbí se mi disky Western Digital, jsou jedinou značku jsem se používá, které nešlo na kusy o mně.
| |||
| |||
| 40 GB je nic v těchto dnech. Seagate, Western Digital, Maxtor a všechny jsou dobré výrobců. První otázka, je to externí USB disk a PATA (IDE) nebo SATA (sériový) disk chcete? Externím USB obvykle připojuje na síťové napájení a potom k počítači přes USB. Přicházejí do všech tvarů a velikostí, s 320gb stojí zhruba 75 liber. Nemohou být použity pro start Windows nebo většinu operačních systémů (i mohou, ale je to složité). A PATA (IDE) je - nyní starý - název pro pevný disk budete pravděpodobně již. To budete mít ploché stuha kabelů jít do dlouhé obdélníkové slot pro obě základní desky a pevného disku. Jako jsou starší technologie se cena dramaticky klesla v posledních 6-12 měsících. Pro 320gb byste se podíváme na přibližně 60 liber. SATA je nová technologie. Je to rychlejší a patrně spolehlivější. Pokud můžete (pokud je vaše deska podporuje to, aby se říci) byste být výhodnější jak se jedna z nich. Přicházejí v mnohem vyšší kapacitu a jsou velmi levné. Pro 320gb jste mluvili o 50 liber. Chcete-li být zcela upřímný vy však, pokud je počítač spuštěn 40 GB pevný disk, je tu dobrá šance, že je důvodně staromódní (o několik let). S nedávným vydáním Duální Core, a multi-jádrový zpracování výkonu, měli byste to udělat tak špatně nákup nového počítače celkem za vaše peníze. Dell nabízejí tyto specifikace v okamžiku: http://configure.euro.dell.com/dells...=D09V02A&s=bsd Intel ® Core ™ 2 Duo E4400 Processor (2.0GHz, 800MHz, 2MB cache) Vista Business nebo Windows XP Professional 160gigabajt SATA pevný disk Klávesnice Mouse 2.048megabajt (to je 2 GB!) DDR SDRAM (Memory) 16X DVD + / - RW Drive (pro kopírování DVD) Za 311,45 liber. Vše v ceně, DPH a dodání:) Jen ujistěte se, že jste změnil balení, jak je uvedeno výše, můžete odstranit 19 "monitoru a záruka je podpora změnil na 1 rok základny. Já jsem také řekl, když je telefon a zeptat se jich na to se dohodneme, že budeme házet doručení zdarma (so odčítání £ 60.00!) Voilas:) PS Více o Pevné disky zde: http://en.wikipedia.org/wiki/Hard_disk # Výrobci A více informací o SERIAL (SATA) zde: http://en.wikipedia.org/wiki/SATA |
|
| |||
| |||
| Děkuji za rychlou odpověď Já bych si také myslí, že čím větší je cashe je lepší? Děkuji Marvin |
|
| |||
| |||
| Přesně tak, tím větší cache, tím rychlejší počítač bude, jak počítač může posílat data na disk a pak se dostat na jiné ihned. Nejlepší analogie můžu myslet v této době nočního by tiskárnu. Každá tiskárna má paměť (neboli cache). Pokud ne počítač by odeslání dat (ale pouze při rychlosti tiskárny). Takže po dobu trvalo vytisknout dokument počítač by byl k dispozici k užívání. Místo toho počítače posílá velkou část dokumentu (asi všichni ji) do tiskáren cache, tiskárny a následně potvrdí obdržení všech údajů, a jde o tisku dokumentu. Procesor počítače pak může jít o více důležité věci:) Přesně stejný nápad s HDD. Na HDD je mnohem pomalejší než procesor v počítači, a tak má cache, aby se zabránilo nekalé podíl na CPU. |
|
| |||
| |||
| Dnes se můžete dostat HD v TB (tetrabyte) ze capicity také kurzy jsou čím levnější den-by-day:) Spolu s cache, měli byste také podívat na typ HD (SATA nebo IDE) a pokusit se získat maximální otáčky (střídání za min) Mám 80gb Seagate doma PC a na můj hosting podnikání Pouľíváme SATA disky na našich serverech s dobrou rychlostí 7500 ot. / min. Poskytujeme také SAS disky na některé z našich vysokých konfigurace serverů, které mají rychlost 10000 ot / min, které jsou nejlepší pro manipulaci tisíce požádání. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nový pevný disk | deltawinguk | Obecné Hardware Chat | 7 | Dnes 12:33 |
| Pevný disk poruchu? | deathdude4044 | Drives & Removable Media | 4 | 14. listopadu 2008 10:15 |
| Jakékoliv Bigger Monitor podněty? | AMD4LIFE | Graphics Cards & Monitory | 1 | 31. prosince 2007 13:40 |
| Mp3 větší než WMA? | Nikronius | Multimedia & Kodeky | 2 | 9. prosinec 2007 06:52 |
| Kdyby nový pevný disk, nelze otevřít msn: ( | HannahRose | Email, VoIP & IM Diskuse | 14 | 27. Září 2007 21:36 |
| Thread Nástroje | |
| |