μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

Μεγαλύτερη στιγμή Σκληρό Δίσκο

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 30, Αυγούστου 2007, 16:16
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Μεγαλύτερη στιγμή Σκληρό Δίσκο

Λοιπόν μου 40 GIG είναι μόνο για space.need από συμβουλές για Brand, μέγεθος, καθώς και κάθε άλλη καλή συμβουλή επί του θέματος
Ευχαριστώ Μάρβιν
Old 30, Αυγούστου 2007, 16:17
Διαχειριστής Ομάδα

Μου αρέσει Western Digital οδηγεί, από όπου και αν το μόνο που έχω σήμα που χρησιμοποιείται δεν έχουν πάει στα κομμάτια για μένα.

Όσο για το μέγεθος που πραγματικά εξαρτάται από τις ανάγκες σας και τον προϋπολογισμό mate.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 30, Αυγούστου 2007, 17:51
Μέλος Ομάδα

40GB δεν είναι τίποτα αυτές τις ημέρες.

Seagate, Western Digital, Maxtor και καλό είναι όλοι οι κατασκευαστές.

Πρώτο ερώτημα, είναι ένα εξωτερικό USB drive, ένα PATA (IDE) ή SATA (σειριακό) οδήγησης που θέλετε;

Μια εξωτερική USB συνήθως συνδέεται σε ένα ηλεκτρικό δίκτυο και στη συνέχεια με τον υπολογιστή σας μέσω USB. Έρχονται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη, με περίπου 320GB κοστίζει £ 75. Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εκκίνηση των Windows ή περισσότερα λειτουργικά συστήματα (αλλά και να μπορούν, αλλά είναι περίπλοκο).

Μια PATA (IDE) είναι η - πλέον παλαιά - όνομα για τον σκληρό δίσκο θα έχουν πιθανόν ήδη. Θα πάρω μια επίπεδη ταινία των καλωδίων να υπεισέλθω σε μια μακρά και στις δύο ορθογώνια σχισμή της μητρικής πλακέτας και σκληρό δίσκο. Δεδομένου ότι αυτά είναι τα μεγαλύτερα στον τομέα της τεχνολογίας, η τιμή έχει μειωθεί δραματικά τα τελευταία 6-12 μήνες. Για 320GB που προτίθεστε να κοιτάζετε περίπου £ 60.

SATA είναι η νέα τεχνολογία. Είναι πιο γρήγορα, και προφανώς πιο αξιόπιστη. Εάν μπορείτε να κάνετε (αν σας μητρική πλακέτα υποστηρίζει δηλαδή) θα είναι περισσότερο επωφελής δουν ένα από αυτά. Έρχονται σε πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες, και είναι πολύ φθηνό. Για 320GB είστε μιλάμε για £ 50.

Για να είναι εντελώς ειλικρινής μαζί σας, ωστόσο, αν ο υπολογιστής σας εκτελεί ένα σκληρό δίσκο 40GB, υπάρχει μια καλή ευκαιρία είναι λογικά σπάνιο είδος (από μερικά χρόνια). Με την πρόσφατη κυκλοφορία του διπλού πυρήνα, καθώς και πολλών πυρήνα επεξεργαστική ισχύ, δεν θα σας κάνει τόσο πολύ την αγορά νέου υπολογιστή συνολικά για τα χρήματά σας.

Η Dell προσφέρει την προδιαγραφή αυτή τη στιγμή:

http://configure.euro.dell.com/dells...=D09V02A&s=bsd

Intel ® Core ™ 2 Duo E4400 Processor (2.0GHz, 800MHz, 2MB cache)
Vista Business ή XP Professional
160GB SATA σκληρό δίσκο
Πληκτρολόγιο
Mouse
2048MB (που 2GB!) DDR SDRAM (Memory)
16X DVD + / - RW Drive (για την αντιγραφή DVD)

Για £ 311,45. Όλα περιλαμβάνονται, ΦΠΑ και Παράδοσης:)

Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε μεταβάλλει το πακέτο, όπως προαναφέρθηκε, την κατάργηση του 19 "και να παρακολουθεί την υποστήριξη έχει αλλάξει Εγγύηση 1 έτος βάσης.

Έχω, επίσης, λένε, αν τους τηλέφωνο και να τους ζητήσει να κάνουμε μια συμφωνία, θα ρίξει στην παράδοση για την ελεύθερη (ώστε να αφαιρεί £ 60,00!)

Voilas:)

PS Περισσότερα για Σκληροί Δίσκοι εδώ: # http://en.wikipedia.org/wiki/Hard_disk Κατασκευαστές
Και περισσότερα για SERIAL (SATA) εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/SATA
Old 30, Αυγούστου 2007, 17:53
Νέο Μέλος Ομάδα

Σας ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση
Θέλω επίσης να πιστεύω ότι η μεγαλύτερη είναι η cashe το καλύτερο;
Ευχαριστώ Μάρβιν
Old 30η Αυγούστου του 2007, 18:30
Μέλος Ομάδα

Ακριβώς, τόσο μεγαλύτερη είναι και η μνήμη cache, τόσο πιο γρήγορα ο υπολογιστής σας θα είναι, όπως ο υπολογιστής μπορεί να στείλει τα δεδομένα στο δίσκο και στη συνέχεια να προχωρήσουμε με άλλα πράγματα αμέσως.

Η καλύτερη αναλογία μπορώ να σκεφτώ αυτή την ώρα της νύχτας θα είναι ένας εκτυπωτής.

Κάθε εκτυπωτής έχει μνήμη (ή μνήμη cache). Αν ο υπολογιστής δεν θα στείλει τα δεδομένα (αλλά μόνο με την ταχύτητα του εκτυπωτή). Έτσι, για το χρονικό διάστημα που χρειάστηκε για να εκτυπώσετε το έγγραφο που ο υπολογιστής σας θα είναι διαθέσιμο προς χρήση.

Αντίθετα, ο υπολογιστής στέλνει ένα μεγάλο κομμάτι του εγγράφου (μάλλον όλα της) με την προσωρινή μνήμη εκτυπωτές, τον εκτυπωτή και στη συνέχεια επιβεβαιώνει τη λήψη όλων των δεδομένων, και πάει σχετικά με την εκτύπωση του εγγράφου σας. Ο επεξεργαστής του υπολογιστή μπορεί στη συνέχεια να προχωρήσουμε με πιο σημαντικά πράγματα:)

Ακριβής ίδια ιδέα με το HDD. Η HDD είναι πολύ πιο αργή από τον επεξεργαστή του υπολογιστή, και έτσι έχει cache να αποφευχθεί μια άδικη μερίδιο του επεξεργαστή.
Old 31 Αυγ 2007, 04:35
Banned Ομάδα

Σήμερα μπορείτε να φτάσετε στο HD TB (tetrabyte) του capicity επίσης τα ποσοστά να είναι φθηνότερες μέρα με τη μέρα:)
Μαζί με την προσωρινή μνήμη σας θα πρέπει επίσης να εξετάσουμε το είδος των HD (IDE ή SATA) και να προσπαθήσουμε να επιτύχουμε μέγιστη rpm (περιστροφή ανά λεπτό)

Έχω 80GB Seagate για το σπίτι μου στο PC μου και Φιλοξενία επιχειρήσεων Χρησιμοποιούμε δίσκους SATA στους διακομιστές μας με καλή ταχύτητα 7500 στροφές ανά λεπτό. Πρέπει επίσης να παρέχουν SAS οδηγεί σε μερικές από τις υψηλές διαμόρφωσης διακομιστές που έχουν την ταχύτητα των 10.000 στροφών ανά λεπτό που είναι καλύτερο για το χειρισμό χιλιάδες αιτήματος.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.