Computer Juice  

Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Drives & Izmjenjivi mediji

Reply

Thread Tools
Old 30 kol 2007, 16:16
Novi član grupe

Datum registracije: 30 kolovoz 2007
mws30 is on a distinguished road
Default Veća harddrive vrijeme

Pa moj je samo 40 čeze o iz space.need savjet Brand, veličinu, i bilo koji drugi dobar savjet na temu
Hvala vam Marvin
Reply With Quote
Old 30 kol 2007, 16:17
Hybr!d's Avatar
Administrator Group

Datum registracije: 17 travanj 2006
Hybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond reputeHybr!d has a reputation beyond repute

Volim Western Digital diskovi, oni su jedina marka sam se da nisu otišli na komade na mene.

Što se tiče veličina da stvarno ovisi o vašim potrebama i proračunu drugarica.
Reply With Quote
Old 30 kol 2007, 17:51
stugster's Avatar
Member Group

stugster is on a distinguished road

40GB je ništa ovih dana.

SEAGATE, Western Digital, Maxtor i sve su to dobre proizvođača.

Prvo pitanje, je li vanjski USB disk, a PATA (IDE) ili SATA (serijski) pogon želite?

Vanjski USB obično spaja na struju napajanja, a zatim na računalo putem USB sučelja. Dolaze u svim oblicima i veličinama, s oko 320GB koštanje £ 75. Oni ne mogu se koristiti za boot Windows ili većina operacijskih sustava (oni mogu dobro, ali je komplicirano).

A PATA (IDE) je - sada stari - naziv za hard disk koji ćete vjerojatno već. Ona će imati ravne vrpce kabela ide u dugu pravokutni utor i na matičnoj ploči i tvrdog diska. Kao što su to stariji u tehnologiji, cijena je dramatično pao u proteklih 6-12 mjeseci. Za 320GB bih vam se gleda na oko 60 £.

SATA je nova tehnologija. To je brži, a navodno više pouzdan. Ako možeš (ako vaša matična ploča podržava to što je za reći) koje će biti više koristan uzimajući jedan od njih. Oni dolaze u mnogo veći kapacitet, a izuzetno jeftini. Za 320GB ste govoriti o £ 50.

Da bi bio potpuno iskren s vama ipak, ako tvoj računalo koristi 40GB hard disk, ima dobre šanse da je razumno staromodan (po nekoliko godina). S nedavnim izdavanjem Dual Core, i multi-šupalj procesorskom snagom, ti ne bi to učinili loše kupujete novo računalo sveukupno za svoj novac.

Dell se nude ove specifikacije u trenutku:

http://configure.euro.dell.com/dells...=D09V02A&s=bsd

Intel ® Core ™ 2 Duo Processor E4400 (2.0GHz, 800MHz, 2MB cache)
Vista Business ili XP Professional
160GB SATA Hard Disk
Keyboard
Miš
2048MB (2GB to je!) DDR SDRAM (Memorija)
16x DVD + / - RW Drive (za kopiranje DVD-a)

Za £ 311,45. Svi uključen PDV i dostava:)

Samo pazite da promijeniti paket kao što je gore navedeno, uklonite 19 "monitor i jamstvo podrška je promijenjen do 1 godine bazu.

Ive 'isto tako je rekao, ako ih telefon i zamolite ih da to posao, oni će bacati u isporuci besplatno (na taj način oduzimati £ 60.00!)

Voilas:)

PS Više o Hard Drives ovdje: http://en.wikipedia.org/wiki/Hard_disk # Proizvođači
A više o Serijski (SATA) ovdje: http://en.wikipedia.org/wiki/SATA
Reply With Quote
Old 30 kol 2007, 17:53
Novi član grupe

mws30 is on a distinguished road

Hvala ti za brzi odgovor
ja bih isto tako mislim da su veće ubrzanje pristupu disku je bolje?
Hvala vam Marvin
Reply With Quote
Old 30 kol 2007, 18:30
stugster's Avatar
Member Group

stugster is on a distinguished road

Upravo je veći cache, brži vaše računalo će se, kako se računalo može poslati podatke na disk, a zatim ići s ostalim odmah.

Najbolja analogija mogu misliti na što u ovom trenutku noći bi se pisač.

Svaki pisac ima memoriju (ili cache). Ako to nije računalo će poslati podatke (ali samo na brzinu pisač). Tako je za vrijeme koje je uzeo u ispisati dokument vaše računalo će biti dostupan za korištenje.

Umjesto toga, računalo šalje veliki komad od dokumenta (vjerojatno sve to) na pisačima cache, a printer onda potvrđuje primitak svih podataka i tiskanje ide oko vašeg dokumenta. Računalo procesor tada može ići na više važne stvari:)

Točno istu ideju sa HDD. HDD je puno sporiji od procesora u računalu, a time je cache da spriječi nelojalnu jedan udio CPU.
Reply With Quote
Old 31 kol 2007, 04:35
Zabranjen Group

Datum registracije: 31 kolovoz 2007
andyf is on a distinguished road

Danas možete dobiti u HD TB (tetrabyte) od capicity također su stope dobivanje jeftinije dnevno:)
Uz cache također treba tražiti tip HD (SATA ili IDE) i pokušati da dobijete maksimalnu rpm (rotacija po min)

Imam SEAGATE 80GB za moj home PC i na moje poslovne Hosting Mi koristimo SATA diskovi na našim serverima uz dobru brzinu od 7500 okretaja u minuti. Mi isto tako osigurati SAS diskova na nekim od naših visokih konfiguracije poslužitelja koje imaju brzine od 10.000 okretaja u minuti koje su najbolje za rukovanje tisuće zahtjeva.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
Ti svibanj ne postati nove teme
Ti svibanj ne post replies
Ti svibanj ne slati privitke
Ti svibanj ne edit your posts

BB code je Na
Smilies su Na
[IMG] kod Na
HTML kôd je Izvan
Pingbacks su Na
Refbacks su Izvan

Sva vremena su GMT -7. Trenutno je 14:34.