![]() |
|
|
|||
|
|||
|
40 חלטורה טוב שלי הוא רק מתוך space.need ייעוץ על מותג, גודל, וכל עצה טובה בנושא
תודה מרווין |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
אני אוהבת את Western Digital הכוננים, הם רק את המותג אני השתמשו שלא הלכה לי חתיכות.
|
|||
|
|||
|
40GB שום דבר בימים אלו.
Seagate, Western Digital ו Maxtor כל היצרנים טוב. השאלה הראשונה, הוא כונן USB חיצוני, א PATA (IDE) או SATA (ברצף) כונן אתה רוצה? USB חיצוני בדרך כלל מתחבר עם mains החשמל ולאחר מכן למחשב באמצעות USB. הם באים בכל הצורות והגדלים, עם מחירים בערך 320GB £ 75. הם אינם יכולים לשמש האתחול של Windows או רוב מערכות ההפעלה (גם הם יכולים, אבל זה מסובך). א PATA (IDE) היא - עכשיו בן - שם על הכונן הקשיח כנראה שתקבל כבר. היא תהיה שטוחה של מתפורת הכבלים נכנס ארוך מלבני על משבצת הן את לוח האם ואת הדיסק הקשיח. כמו אלה הם ישנים בטכנולוגיה, המחיר נפל בצורה דרמטית במהלך 6-12 החודשים האחרונים. עבור 320GB היית מסתכל להיות כ 60 £. SATA היא טכנולוגיה חדשה. זה מהר יותר, ואת כנראה יותר אמין. אם תוכל (אם לוח האם תומך בה, כי הוא אומר), אתה יכול להיות יותר מועיל, מקבל אחד מאלה. הם באים הרבה הקיבולות גבוה יותר, והם זולים מאוד. עבור 320GB שאתה מדבר על 50 £. כדי להיות לגמרי כנה איתך עם זאת, אם המחשב פועל על כונן קשיח 40GB, יש סיכוי טוב שזה סביר ישן נושן (לפי כמה שנים). עם המהדורה האחרונה של Dual Core, ו-cored עיבוד רב כוח, אתה לא עושה כל כך רע רכישת מחשב חדש לחלוטין עבור הכסף שלך. Dell הם מציעים מפרט זה ברגע זה: http://configure.euro.dell.com/dells...=D09V02A&s=bsd Intel ® Core ™ 2 Duo E4400 Processor (2.0GHz, 800MHz, זיכרון מטמון 2MB) Vista Business או XP Professional דיסק קשיח 160GB SATA לוח מקשים עכבר 2048MB (2GB זה!) DDR SDRAM (זיכרון) 16X DVD + / - RW Drive (להעתיק תקליטורי DVD) עבור £ 311.45. כולל הכול, ואספקת מע"מ:) פשוט ודא שאתה משנה את החבילה כנ"ל, הסרת 19 "לפקח על האחריות תמיכה שונה ל 1 בשנה הבסיס. ביצעתי גם אמר, אם אתה טלפון אליהם ולבקש מהם לעשות עסקה, יהיה להם לזרוק משלוח חינם ב (כדי לגרוע £ 60.00!) Voilas:) נ.ב. עוד על כוננים קשיחים כאן: # http://en.wikipedia.org/wiki/Hard_disk יצרנים ועוד בנושא טורי (SATA) כאן: http://en.wikipedia.org/wiki/SATA |
|
|
|||
|
|||
|
אנו מודים לך על תגובה מהירה
אני גם חושב כי יותר גדול של cashe יותר טוב? תודה מרווין |
|
|
|||
|
|||
|
בדיוק, את המטמון גדול יותר, מהירה יותר של המחשב שלך יהיה, שכן המחשב יכול לשלוח את הנתונים של הכונן ולאחר מכן תמשיך עם שאר הדברים מיד.
Analogy הכי טוב שאני יכול לחשוב בשלב זה של הלילה יהיה מדפסת. כל מדפסת יש זיכרון (או מטמון). אם זה לא היה לשלוח את המחשב את הנתונים (אלא רק את המהירות של המדפסת). אז במשך הזמן שלקח כדי להדפיס את המסמך המחשב יהיה זמין לשימוש. במקום זאת, המחשב שולח נתח גדול של המסמך (מן הסתם את כל זה) את המטמון מדפסות, וכן את המדפסת ולאחר מכן מאשרת את קבלת כל הנתונים, וכן בנושא הולכת הדפסת את המסמך. מעבד המחשב יכול להמשיך עם עוד דברים חשובים:) מדויק אותו רעיון עם HDD. ה HDD הוא הרבה יותר לאט מאשר את המעבד של המחשב, ולכן יש למנוע את המטמון של נתח הוגן של CPU. |
|
|
|||
|
|||
|
היום אתה יכול לקבל HD ב-TB (tetrabyte) של capicity גם הם מקבלים שיעורי זולה יום יום על ידי:)
יחד עם המטמון כדאי גם לחפש סוג של HD (SATA או IDE) ונסה להשיג מקסימום RPM (סיבוב בכל דקה) יש לי 80GB Seagate עבור מחשב ביתי ועל העסק שלי אירוח אנו משתמשים בכונני SATA בשרתים שלנו טובה עם מהירות של 7500 RPM. בנוסף, אנו מספקים כונני SAS על חלק שלנו גבוה תצורת שרתים אשר יש מהירות של 10,000 RPM שהן הטובה ביותר לטיפול אלפי הבקשה. |