mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Drives & Removable Media

Register

Didesnis HARDDRIVE laikas

Reply

Temos įrankiai
Old Rugpjūtis 30, 2007, 16:16
Naujas Narys

Na mano 40 koncertą tik maždaug iš space.need konsultacijas dėl prekinio ženklo, dydį ir bet kokios kitos naudingų patarimų šiuo klausimu
Dėkojame Marvin
Old Rugpjūtis 30, 2007, 16:17
Administrator Grupė

Man patinka Western Digital diskai, jie tik prekės turiu naudoti, kad nėra patekęs į gabalus apie mane.

Dėl dydžio, kad tikrai priklauso nuo jūsų poreikių ir biudžeto mate.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Rugpjūtis 30, 2007, 17:51
Narys

40GB niekas šių dienų.

Seagate, Western Digital ir Seagate yra visi geri gamintojai.

Dėl pirmojo klausimo, tai išorinis USB diskas, PATA (IDE), ar SATA (serial) vairuoti norite?

Išoriniai USB paprastai prisijungia prie maitinimo tinklo, tada prie kompiuterio per USB. Jie būna įvairių formų ir dydžių, su 320GB kainuoja maždaug £ 75. Jie negali būti naudojama paleisti Windows arba dauguma operacinių sistemų (ir jie gali, bet tai sudėtinga).

PATA (IDE), yra - dabar senas - pavadinimas disko jums tikriausiai jau. Tai teks butas Juostelės kabelių nesileidžiant į ilgas stačiakampis lizdas abiejų plokštės ir kietojo disko. Kadangi tai yra senesnė technologija, kaina smarkiai nukrito per paskutinius 6-12 mėnesių. Norėdami 320GB norite būti ieškote maždaug £ 60.

SATA yra nauja technologija. Tai greičiau, ir matyt patikimesnis. Jei galite (jeigu jūsų pagrindinė plokštė palaiko tai sakyti) Jums būtų naudinga gauti vieną iš šių. Jie būna gerokai didesnis pajėgumų, ir yra labai pigus. Norėdami 320GB kalbi apie £ 50.

Jei norite būti visiškai sąžiningai su jumis, tačiau, jei jūsų kompiuteryje veikia 40GB kietąjį diską, čia gera proga ji yra pagrįstai pasenusius (iki kelių metų). Neseniai paleisti Dual Core, ir daugiamečių šerdimi apdorojimo galia, tai būtų ne tai prastai perkant naują kompiuterį iš viso už savo pinigus.

"Dell" siūlo šią specifikaciją metu:

http://configure.euro.dell.com/dells...=D09V02A&s=bsd

Intel ® Core ™ 2 Duo E4400 Processor (2.0GHz, 800MHz, 2MB cache)
Vista Business "arba XP Professional
160GB SATA Hard Disk
Klaviatūros
Pelės
2048MB (that's 2GB!) DDR SDRAM (Memory)
16X DVD + / - RW Drive (kopijuoti DVD)

Už £ 311,45. Viskas įskaičiuota, PVM ir pateikimo:)

Tiesiog įsitikinkite, kad turite pakeisti paketą, kaip nurodyta pirmiau, pašalinkite 19 "monitorius ir Garantija parama pasikeitė iki 1 metų bazės.

Man taip pat buvo pasakyta, jei telefonas jiems ir prašyti juos atlikti sandorį, jie bus išmesti pristatymo nemokamai (taip atimti 60,00 £!)

Voilas:)

PS Daugiau informacijos apie Hard Drives čia: http://en.wikipedia.org/wiki/Hard_disk # Gamintojai
Ir dar apie Serial (SATA) čia: http://en.wikipedia.org/wiki/SATA
Old Rugpjūtis 30, 2007, 17:53
Naujas Narys

Ačiū už greitą atsakymą
Aš taip pat manau, kad didesnis cashe geriau?
Dėkojame Marvin
Old Rugpjūtis 30, 2007, 18:30
Narys

Teisingai, didesnis cache, tuo greičiau jūsų kompiuteris bus, kaip kompiuteris gali siųsti duomenis į diską ir tada dėl kitų dalykų iš karto.

Geriausias analogiškai galiu sugalvoti bent šią naktį bus spausdintuvą.

Kiekvienas spausdintuvas turi atmintį (arba talpyklos). Jei tai ne kompiuteris galėtų siųsti duomenis (bet tik ne apie spausdintuvo greitis). Taigi šiuo metu ji ėmėsi spausdinti dokumentą savo kompiuteryje bus neprieinami naudojimui.

Vietoj to, kompiuteris siunčia didelė riekė dokumento (tikriausiai visi ji) prie talpyklos spausdintuvai ir spausdintuvo vėliau patvirtina visų duomenų gavimo, ir eina apie spausdinti dokumentą. Kompiuterio procesorius gali ten eiti su daugiau svarbių dalykų:)

Tiksli pati idėja su HDD. HDD yra žymiai lėtesnis nei iš kompiuterio procesorius, ir todėl turi talpyklą užkirsti kelią nesąžiningai dalis procesoriaus.
Old Rugpjūtis 31, 2007, 04:35
Banned Group

Šiandien galite gauti HD TB (tetrabyte) Nr capicity pat kursai yra vis pigiau diena po dienos:)
Kartu su talpyklos taip pat turėtumėte ieškoti tipą HD (SATA ar IDE) ir bando gauti didžiausią apsisukimų per minutę (rotacija / min)

Turiu 80GB "Seagate" mano namų kompiuteryje, ir ne mano Hostingas verslo Mes naudojame SATA į mūsų serverius su gera greitis 7500 aps. / min. Mes taip pat teikiame SAS diskų kai kuriais mūsų aukštos konfigūracijos serverių, kurie 10,000 rpm greičiu, kuris yra geriausias tvarkymo tūkstančių straipsniuose.
Reply

Register

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Nauja diską deltawinguk General Hardware Chat 7 Lapkritis 30, 2009 12:33
HARDDRIVE gedimas? deathdude4044 Drives & Removable Media 4 Lapkritis 14, 2008 10:15
Bet Bigger Monitorius Suggestions? AMD4LIFE Graphics Cards & Monitoriai 1 31 gruodis 2007 13:40
Mp3 didesni nei Wma? Nikronius Multimedia & Codecs 2 9 gruodis 2007 06:52
Jeigu naują diską, negali atidaryti msn: ( HannahRose Paštas, VoIP & MP Aptarimas 14 27 rugsėjis 2007 21:36
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.