![]() |
|
| |||
| |||
| Nu mans 40 GIG ir tikai aptuveni no space.need konsultācijas par Brand, lielumu un citus noderīgus padomus par kuriem Paldies Marvin |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man patīk Western Digital diskus, tie ir tikai zīmols man lietot, kas vēl nav beidzies gabalos par mani.
| |||
| |||
| 40GB nekas šajās dienās. Seagate, Western Digital, un Maxtor ir visas labas ražotājiem. Pirmais jautājums, tas ir ārējais USB disks, PATA (IDE) vai SATA (serial) vadīt jūs vēlaties? External USB parasti pieslēdzas elektrotīkla barošanas, un tad jūsu datoru, izmantojot USB. Tās ir visas formas un izmēriem, ar apmēram 320GB maksā £ 75. Tos nevar izmantot, lai boot Windows vai lielāko operētājsistēmas (arī tās var, bet tas ir sarežģīts). PATA (IDE), ir - tagad vecais - nosaukums, lai cieto disku, jūs, iespējams, ir jau. Tas būs dzīvoklis lente kabeļu nonākšana garš taisnstūra nišu gan mātesplate un cietais disks. Jo tie ir vecāki un tehnoloģiju, cena ir samazinājusies ievērojami vairāk nekā pēdējo 6-12 mēnešu laikā. For 320GB jūs novērtēs, vai ir apmēram £ 60. SATA ir jauna tehnoloģija. Tas ir ātrāk, un acīmredzot ticamākus. Ja jūs varat (ja jūsu mātesplate to atbalsta tas ir), jūs varētu būt izdevīgāka kļūst par vienu no tām. Tās ir daudz lielāka ietilpība, un ir ļoti lēti. For 320GB jūs runājat par 50 GBP. Lai būtu pilnīgi godīgi ar Jums, tomēr, ja jūsu dators darbojas 40GB cieto disku, tur ir laba iespēja ir pamatoti vecmodīgi (ar dažiem gadiem). Ar neseno atbrīvošanu Dual Core, un vairāku serdeni apstrādes jaudas, jūs nedarītu tik slikti pērk jaunu datoru kopā ar savu naudu. Dell piedāvā šo specifikāciju moments: http://configure.euro.dell.com/dells...=D09V02A&s=bsd Intel ® Core ™ 2 Duo E4400 Processor (2.0GHz, 800MHz, 2MB cache) Vista Business vai XP Professional 160GB SATA Hard Disk Klaviatūra Mouse 2048MB (tas ir 2GB!) DDR SDRAM (Memory) 16X DVD + / - RW Drive (nokopēt DVD) Par 311,45 £. Viss iekļauts PVN un piegāde:) Tikai pārliecinieties, vai mainīt paketes, kā minēts iepriekš, noņemt 19 "monitoru un Garantija atbalstam ir mainīts uz 1 gadu bāzi. Esmu arī teicis, ja tàlrunis to un palūdziet, lai to risinātu, viņi būs iemest piegāde par brīvu (lai atņemtu 60,00 £!) Voilas:) PS Vairāk par Hard Drives šeit: http://en.wikipedia.org/wiki/Hard_disk # Ražotāji Un vairāk par SERIAL (SATA) šeit: http://en.wikipedia.org/wiki/SATA |
|
| |||
| |||
| Paldies par ātru atbildi Es arī domāju, ka lielāka cashe labāks? Paldies Marvin |
|
| |||
| |||
| Tieši tā, lielāks cache, ātrāk dators būs kā dators var nosūtīt datus uz diska un tad galā ar citām lietām uzreiz. Labākais analoģijas es varu iedomāties šajā laikā naktīs būtu printeri. Katru printeris ir atmiņa (vai cache). Ja tas nav dators sūtīs datus (bet tikai pie ātruma drukas ierīce). Tik ilgu laiku, tas ir veicis, lai izdrukātu dokumentu, jūsu dators būtu pieejams izmantot. Tā vietā, dators nosūta lielu gabalu no dokumentu (iespējams, visi no tā), lai printeri cache, un printeris, tad apstiprina saņemšanu visiem datiem, un iet par drukāšanu jūsu dokumentā. Datoru procesors tad var turpināt ar vēl svarīgas lietas:) Tieši tā pati ideja ar HDD. HDD ir daudz lēnāka nekā procesoram datoru, un tādējādi ir kešatmiņa, lai novērstu negodīgu daļa CPU. |
|
| |||
| |||
| Šodien jūs varat saņemt HD TB (tetrabyte) of capicity arī cenas kļūst lētāki dienu no dienas:) Kopā ar cache jums būtu jāmeklē veids HD (SATA vai IDE) un mēģina iegūt maksimālo apgriezienu minūtē (rotācijas minūtē) Man ir 80GB Seagate mana mājas datora un mana Hosting bizness Mēs izmantojam SATA diskus uz mūsu serveriem ar labu ātrumu 7500 apgr. / min. Mēs arī SAS diskus par daļu no mūsu augsto konfigurācijas serverus, kas ir ātrums 10.000 apgr. / min, kas ir vislabāk apstrādei tūkstošiem pieprasījumu. |