mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

Harddrive mai mare de timp

Reply

Thread Tools
Old 30 august 2007, 16:16
Noile state Group

Default Harddrive mai mare de timp

Ei bine mi 40 gig este doar despre a space.need sfaturi cu privire la brand, Dimensiune, precum şi orice alte bune sfaturi cu privire la obiectul
Mulţumesc Marvin
Old 30 august 2007, 16:17
Administrator Group

Îmi place Western Digital drive, ele sunt singurul brand am folosit care nu s-au dus în bucăţi pe mine.

În ceea ce priveşte mărimea faptul că într-adevăr depinde de nevoile si bugetul dumneavostra colega.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 30 august 2007, 17:51
Grupul de stat

40GB este nimic in aceste zile.

Seagate, Western Digital, Maxtor si toate sunt bune producători.

Prima întrebare, este o unitate externă USB, un PATA (IDE) sau un SATA (serial) de unitate pe care doriţi?

O externe USB de obicei se conectează la o reţea de alimentare si apoi la computer prin USB. Ei vin în toate formele şi mărimile, cu aproximativ 320GB costurilor de £ 75. Ele nu pot fi folosite pentru a boot Windows sau de cele mai multe sisteme de operare (de bine se poate, dar este complicat).

A PATA (IDE) este - acum vechi - nume pentru hard-disk, veţi fi probabil deja. Acesta va avea un apartament panglică de cabluri petrece într-un timp dreptunghiular slot de pe placa de bază, cât şi hard disk. Ca acestea sunt mai mari în tehnologie, preţul a scăzut dramatic în ultimii 6-12 luni. Pentru 320GB le-aţi putea uita la aproximativ £ 60.

SATA este noua tehnologie. Este scris mai repede, şi se pare mai de încredere. Dacă se poate (dacă vă suportă placa de bază, care este de a spune) v-ar fi mai avantajos obtinerea una dintre acestea. Ei vin cu mult mai mare în capacităţi, şi sunt extrem de ieftine. Pentru 320GB esti vorbim de £ 50.

Pentru a fi complet sincer cu tine cu toate acestea, în cazul în care computerul execută o 40GB hard-disk, există o bună şansă este rezonabil modă veche (de cativa ani). Cu recenta versiune a Dual Core, şi multi-cored putere de procesare, ar trebui să nu facă acest lucru grav achiziţionarea unui computer nou cu totul pentru bani.

Dell oferă acest caiet de sarcini în acest moment:

http://configure.euro.dell.com/dells...=D09V02A&s=bsd

Intel ® Core ™ 2 Duo E4400 Processor (2.0GHz, 800MHz, 2MB cache)
Vista Business sau XP Professional
160GB SATA Hard Disk
Tastatura
Mouse
2048MB (ca de 2GB!) DDR SDRAM (memorie)
16X DVD + / - RW Drive (pentru a copia DVD-uri)

Pentru £ 311.45. Toate serviciile incluse, de TVA şi de livrare:)

Doar asiguraţi-vă că modificarea pachet ca mai sus, va elimina 19 "monitoriza şi de garanţie de sprijin este schimbat la 1 an de bază.

Am fost, de asemenea, a spus, dacă telefonul ei şi să le cereţi să facem o afacere, le vom arunca la livrare pentru liberă (aşa scădere £ 60.00!)

Voilas:)

PS Mai multe despre hard disk-uri aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Hard_disk # Producatori
Şi mai multe despre serial (SATA) aici: http://en.wikipedia.org/wiki/SATA
Old 30 august 2007, 17:53
Noile state Group

Vă mulţumim pentru că aţi răspuns rapid
i, de asemenea, cred că cele mai mari de a cashe mai bine?
Mulţumesc Marvin
Old 30 august 2007, 18:30
Grupul de stat

Exact, mai mare de cache-ul, cu atât mai rapid computer va fi, în calitate de calculator pot trimite datele de disc şi apoi mergem mai departe cu alte lucruri imediat.

Cea mai bună analogie am putea gândi la acest moment de noapte ar fi o imprimantă.

Fiecare imprimanta a memorie (sau cache-ul). Dacă aceasta nu computerul ar trimite date (dar numai la viteza de imprimantă). Asa ca, pentru moment, a luat-o pentru a imprima documentul pe computer va fi indisponibil pentru a utiliza.

În schimb, în care computerul trimite o mare bucată de documentul (probabil tot din el) la imprimante cache-ul, imprimanta şi apoi confirmă primirea tuturor datelor, precum şi despre merge tipărire document. Computerul procesor poate apoi atunci du-te cu privire la mai multe lucruri importante:)

Exact aceeaşi idee cu HDD. Hard-disk este mult mai lent decât procesorul de un computer şi, prin urmare, are cache-ul pentru a preveni o povară pentru cota de CPU.
Old 31 august 2007, 04:35
Banned Group

Astăzi puteţi obţine HD în TB (tetrabyte) din capicity de asemenea, tarifele sunt mai ieftine Obtinerea de zi cu zi:)
Odata cu cache-ul, ar trebui să uite de asemenea, pentru tipul de HD (SATA sau IDE) şi încercaţi să obţineţi maxim de rot / min (rotaţia pe min)

Am 80GB Seagate pentru PC-ul meu de acasă şi de la mine Gazduire afaceri Folosim SATA unităţile de pe serverele noastre, cu buna viteza de 7500 rot / min. Ne oferă, de asemenea, unităţi de stocare SAS pe unele din nostru de mare de configurare servere, care au o viteza de 10.000 RPM, care sunt cele mai bune pentru manipularea mii de cereri.
Reply

Register

Marcaje