![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| No moje 40 koncertu je len asi z space.need rady na značku, veľkosť, a akékoľvek ďalšie dobrú radu na túto tému Děkuji Marvin |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Páči sa mi disky Western Digital, sú jedinou značku som sa používa, ktoré nešlo na kusy o mne.
| |||
| |||
| 40 GB je nič v týchto dňoch. Seagate, Western Digital, Maxtor a všetky sú dobré výrobcov. Prvá otázka, je to externý USB disk a PATA (IDE) alebo SATA (sériový) disk chcete? Externým USB zvyčajne pripojený na sieťové napájanie a potom k počítaču cez USB. Prichádzajú do všetkých tvarov a veľkostí, s 320gb stojí okolo 75 libier. Nemôžu byť použité pre štart Windows alebo väčšinu operačných systémov (i môžu, ale je to zložité). A PATA (IDE) je - teraz starý - názov pre pevný disk budete pravdepodobne už. To budete mať ploché stuha káblov ísť do dlhej obdĺžnikové slot pre obe základné dosky a pevného disku. Ako sú staršie technológie sa cena dramaticky poklesla v posledných 6-12 mesiacoch. Pre 320gb by ste sa pozrieme na približne 60 libier. SATA je nová technológia. Je to rýchlejšie a zrejme spoľahlivejšie. Ak môžete (ak je vaša doska podporuje to, aby sa povedať) by ste byť výhodnejšie ako sa jedna z nich. Prichádzajú v oveľa vyššiu kapacitu a sú veľmi lacné. Pre 320gb ste hovorili o 50 libier. Ak chcete byť úplne úprimný vy však, ak je počítač spustený 40 GB pevný disk, je tu dobrá šanca, že je logicky staromódnou (o niekoľko rokov). S nedávnym vydaním Duální Core, a multi-jádrový spracovanie výkonu, mali by ste to urobiť tak zle nákup nového počítača celkom za vaše peniaze. Dell ponúkajú tieto špecifikácie v čase: http://configure.euro.dell.com/dells...=D09V02A&s=bsd Intel ® Core ™ 2 Duo E4400 Processor (2.0GHz, 800MHz, 2MB cache) Vista Business alebo Windows XP Professional 160gigabajt SATA pevný disk Klávesnice Mouse 2.048megabajt (to je 2 GB!) DDR SDRAM (Memory) 16X DVD + / - RW Drive (pre kopírovanie DVD) Za 311,45 libier. Všetko v cene, DPH a dodanie:) Len uistite sa, že ste zmenil balenia, ako je uvedené vyššie, môžete odstrániť 19 "monitora a záruka je podpora zmenil na 1 rok základne. Já som tiež povedal, keď je telefón a opýtať sa ich na to sa dohodneme, že budeme hádzať doručenie zdarma (so odčítanie £ 60.00!) Voilas:) PS Viac o Pevné disky tu: http://en.wikipedia.org/wiki/Hard_disk # Výrobcovia A viac informácií o SERIAL (SATA) tu: http://en.wikipedia.org/wiki/SATA |
|
| |||
| |||
| Ďakujem za rýchlu odpoveď Já bych si tiež myslí, že čím väčšia je Cashe je lepší? Děkuji Marvin |
|
| |||
| |||
| Presne tak, tým väčšiu cache, tým rýchlejší počítač bude, ako počítač môže posielať dáta na disk a potom sa dostať na iné ihneď. Najlepšie analógie môžem myslieť v tejto dobe nočného by tlačiareň. Každá tlačiareň má pamäť (neboli cache). Ak nie počítač by odoslania dát (ale len pri rýchlosti tlačiarne). Takže po dobu trvalo vytlačiť dokument počítač by bol k dispozícii na užívanie. Miesto toho počítača posílá veľkú časť dokumentu (asi všetci ju) do tlačiarní cache, tlačiarne a následne potvrdí obdržaní všetkých údajov, a ide o tlači dokumentu. Procesor počítača potom môže ísť o viac dôležité veci:) Presne rovnaký nápad s HDD. Na HDD je oveľa pomalšie ako procesor v počítači, a tak má cache, aby sa zabránilo nekalej podiel na CPU. |
|
| |||
| |||
| Dnes sa môžete dostať HD v TB (tetrabyte) zo capicity aj kurzy sú čím lacnejšie den-by-day:) Spolu s cache, mali by ste tiež pozrieť na typ HD (SATA alebo IDE) a pokúsiť sa získať maximálne otáčky (striedanie za min) Mám 80gb Seagate doma PC a na môj hosting podnikania Pouľíváme SATA disky na našich serveroch s dobrou rýchlosťou 7500 ot. / Min. Poskytujeme tiež SAS disky na niektoré z našich vysokých konfigurácie serverov, ktoré majú rýchlosť 10000 ot / min, ktoré sú najvýhodnejšie pre manipuláciu tisíce požiadanie. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nový pevný disk | deltawinguk | Všeobecné Hardware Chat | 7 | 30.novembra 2009 12:33 |
| Pevný disk poruchu? | deathdude4044 | Drives & Removable Media | 4 | 14. novembra 2008 10:15 |
| Akékoľvek Bigger Monitor podnety? | AMD4LIFE | Graphics Cards & Monitory | 1 | 31. decembra 2007 13:40 |
| Mp3 väčšiu ako WMA? | Nikronius | Multimedia & Kodeky | 2 | 9. december 2007 06:52 |
| Keby nový pevný disk, nemožno otvoriť msn: ( | HannahRose | Email, VoIP & IM Diskusia | 14 | 27. September 2007 21:36 |
| Thread Tools | |
| |