мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

Већа харддриве време

Reply

Тхреад Тоолс
Old 30 авг 2007, 16:16
Нови члан групе

Default Већа харддриве време

Па мој је само 40 чезе о из спаце.неед савет Бранд, величину, и било који други добар савет на тему
Хвала вам Марвин
Old 30 авг 2007, 16:17
Администратор Гроуп

Волим Уестерн Дигитал дискови, они су једина марка сам се да нису отишли на комаде на мене.

Што се тиче величина да стварно зависи о вашим потребама и буџету другарица.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 30 авг 2007, 17:51
Мембер Гроуп

40ГБ је ништа ових дана.

СЕАГАТЕ, Уестерн Дигитал, Макстор и све су то добре произвођача.

Прво питање, да ли је спољни УСБ диск, а ПАТА (ИДЕ) или САТА (серијски) погон желите?

Вањски УСБ обично спаја на струју напајања, а затим на рачунар преко УСБ интерфејса. Долазе у свим облицима и величинама, са око 320ГБ коштања £ 75. Они не могу се користити за боот Уиндоус или већина оперативних система (они могу добро, али је компликовано).

А ПАТА (ИДЕ) је - сада стари - назив за хард диск који ћете вероватно већ. Она ће имати равне врпце кабла иде у дугу правоугаоник слот и на матичној плочи и врстог диска. Као што су то старији у технологији, цена је драматично пао у протеклих 6-12 месеци. За 320ГБ бих вам се гледа на око 60 £.

САТА је нова технологија. То је бржи, а наводно више поуздан. Ако можеш (ако ваша матична плоча подржава то што је за рећи) које ће бити више користан узимајући један од њих. Они долазе у много већи капацитет, а изузетно јефтини. За 320ГБ сте говорити о £ 50.

Да би био потпуно искрен са вама ипак, да твој рачунар користи 40ГБ хард диск, има добре шансе да је разумно старомодан (по неколико година). С недавним издавањем Дуал Цоре, и мулти-шупаљ процесорска снагом, ти не би то урадили лоше купујете ново рачунар свеукупно за свој новац.

Делл се нуде ове спецификације у тренутку:

хттп://цонфигуре.еуро.делл.цом/деллс...=Д09В02А&с=бсд

Интел ® Цоре ™ 2 Дуо Процессор Е4400 (2.0ГХз, 800МХз, 2МБ цацхе)
Виста Бусинесс или КСП Профессионал
160ГБ САТА Хард Диск
Кеыбоард
Миш
2048МБ (2ГБ то је!) ДДР СДРАМ (Меморија)
16кс ДВД + / - РУ Дриве (за копирање ДВД-а)

За £ 311.45. Сви укључен ПДВ и достава:)

Само пазите да променим пакет као што је горе наведено, уклоните 19 "монитор и гаранцију подршка је измењен до 1 године базу.

Иве 'исто тако је рекао, ако их телефон и замолите их да то посао, они ће бацати у испоруци бесплатно (на тај начин одузима £ 60.00!)

Воилас:)

ПС Више о Хард Дривес овде: хттп://ен.уикипедиа.орг/уики/Хард_диск # Произвођачи
А више о Часопис (САТА) овде: хттп://ен.уикипедиа.орг/уики/САТА
Old 30 авг 2007, 17:53
Нови члан групе

Хвала ти за брзи одговор
ја бих исто тако мислим да су веће убрзање приступу диску је боље?
Хвала вам Марвин
Old 30 авг 2007, 18:30
Мембер Гроуп

Управо је већи цацхе, бржи ваше рачунар ће се, како се рачунар може послати податке на диск, а затим да иде са осталим одмах.

Најбоља аналогија могу мислити на што у овом тренутку ноћи би се штампач.

Сваки писац има меморију (или цацхе). Ако то није рачунар ће послати податке (али само на брзину? Тампа?). Тако је за време које је узео у одштампате документ ваше рачунар ће бити доступан за коришћење.

Уместо тога, рачунар шаље велики комад од документа (вероватно све то) на штампача цацхе, а принтер онда потврђује пријем свих података и штампање иде око вашег документа. Рачунар процесор тада може ићи на више важне ствари:)

Тачно исту идеју са ХДД. ХДД је пуно спорији од процесора у рачунару, а тиме је цацхе да спречи нелојалну један удео ЦПУ.
Old 31 авг 2007, 04:35
Аустин Гроуп

Данас можете добити у ХД ТБ (тетрабыте) од цапициты такође су стопе добијање јефтиније дневно:)
Уз цацхе такође треба тражити тип ХД (САТА или ИДЕ) и покушати да добијете максималну рпм (ротација по мин)

Имам СЕАГАТЕ 80ГБ за мој дом ПЦ и на моје пословне Хостинг Ми користимо САТА дискови на нашим серверима уз добру брзину од 7500 окретаја у минути. Ми исто тако обезбиједити САС дискова на неким од наших високих конфигурације сервера које имају брзине од 10.000 окретаја у минути које су најбоље за руковање хиљаде захтева.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц