az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Sürücüler ve Taşınabilir Medya

Register

Daha Sabitdisklerin Timne

Reply

Konu Araçları
Old 30 Ağustos 2007, 16:16
Yeni Üye Grubu

Default Daha Sabitdisklerin Timne

Konu benim 40 iş sadece hakkında bilgi Marka, Boyut üzerine space.need tavsiye ve diğer iyi tavsiye üzerine
Marvin teşekkürler
Old 30 Ağustos 2007, 16:17
Yönetici Grubu

Ben Western Digital sürücüler gibi, onlar o bana parça gitti değil kullandığınız tek marka duyuyoruz.

Gerçekten bütçe dostum, müşterinin ihtiyaçlarını ve bağlı boyutu gelince.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 30 Ağustos 2007, 17:51
Üye Grubu

40GB şey bu gündür.

Seagate, Western Digital ve Maxtor tüm iyi üreticileri bulunmaktadır.

İlk soru, bu bir dış USB sürücü, PATA (IDE) veya SATA (seri) istediğiniz sürücümüz?

Harici USB genellikle ana güç kaynağı ve daha sonra bilgisayarınıza USB üzerinden bağlanır. Hepsi şekil ve boyutlarda, kabaca 320GB £ 75 maliyet ile birlikte gelir. Onlar CAN'T açılış Windows veya en işletim sistemleri için kullanılabilir (iyi olabilir, ama karmaşık's).

Bir PATA (IDE) olan - artık eski bir - büyük olasılıkla zaten olacaktır sabit sürücü için adı. Bu uzun bir dikdörtgen yuvasına gerek anakart ve sabit disk üzerinde kablolar giderken düz bir şerit vardır. Bu teknoloji büyük ise, fiyat dramatik son 6-12 ay içinde düştü. 320GB için yaklaşık 60 £ bakarak duyarım.

SATA yeni teknolojidir. Bu, görünüşe göre daha güvenilir ve daha hızlı's. Eğer edebilirsiniz (eğer anakart bu söylenecek) Bu size daha faydalı olacağını almak ise destekler. Onlar çok daha yüksek kapasiteleri, ve son derece ucuz olan gelir. 320GB için £ 50 hakkında konuşuyor.

Eğer bilgisayarınızda bir 40GB sabit disk çalışan tamamen sizinle Ancak dürüst olmak gerekirse, bunu makul bir kaç yıl () moda eski bir şansı's. Çift Çekirdekli en son sürümü, ve çok cored işlem gücü ile, bu kadar kötü tamamen para için yeni bir bilgisayar satın alma yapmak değildir.

Dell şu anda bu özellikler sunuyoruz:

http://configure.euro.dell.com/dells...=D09V02A&s=bsd

Intel ® Core ™ 2 Duo İşlemci E4400 (2.0Ghz, 800MHz, 2MB önbellek)
Vista Business veya XP Professional
160GB SATA Sabit Disk
Klavye
Fare
2048MB (yani 2GB's!) DDR SDRAM (Bellek)
16X DVD + / - RW Sürücü () DVD kopyalama

311.45 £ için. Tüm dahil KDV ve Teslimat:)

Sadece yukarıdaki gibi paket değiştirmek emin olun, 1 yıl tabanına değiştirilir 19 "monitör ve Garanti desteği kaldırın.

Eğer telefon ve bir anlaşma yapmak istersiniz de, onlar için teslim etmek olacaktır ücretsiz (böylece £ 60.00 çıkarın söyledi oldum!)

Voilas:)

Sabit diskler PS Daha buraya: http://en.wikipedia.org/wiki/Hard_disk # Üreticiler
Ve seri (SATA) burada hakkında daha fazla bilgi: http://en.wikipedia.org/wiki/SATA
Old 30 Ağustos 2007, 17:53
Yeni Üye Grubu

Hızlı cevap için teşekkür ederiz
Ayrıca, bu cashe daha iyi daha büyük düşünüyoruz ki?
Marvin teşekkürler
Old 30 Ağustos 2007, 18:30
Üye Grubu

Olarak bilgisayar sürücüye veri gönderebilirsiniz Kesinlikle, bu Önbelleği büyük, ve bilgisayarınızda olacak ve sonra da başka şeyler ile hemen başlamak daha hızlı.

Ben bir gece şu anda bir yazıcı olacağını en iyi benzerlik düşünebilirsiniz.

Her yazıcının hafızasına (veya önbellek) vardır. Eğer yazıcının hızı (yalnızca) adresindeki veri göndereceğini bilgisayar vermedi. Yani bilgisayarınızı kullanmak için mevcut olan belgeyi yazdırmak için götürdü zaman için.

Bunun yerine, bilgisayar yazıcıları önbelleğini, sonra tüm verilerin alınması doğruladı Yazıcı, belgenin büyük bir külçe (büyük olasılıkla tüm bu) gönderir ve ilgili belge yazdırma gider. Bilgisayar işlemcisi üzerinde daha önemli şeyler ile devam edebilirsiniz:)

HDD ile aynı fikir. HDD kadar bilgisayarın işlemci daha yavaş ve dolayısıyla CPU bir haksız payı önlemek için önbellek vardır.
Old 31 Ağustos 2007, 04:35
Yasak Grubu

Bugün TB olarak HD alabilirsiniz () capicity de tetrabyte oranları ucuz günlük tarafından günlük:) alıyorsanız
Ayrıca HD tipi (SATA veya IDE) arayın ve (rotasyon dakika başına) maksimum devir almaya çalışın önbellek ile birlikte

Ben ev PC için 80GB Seagate ve Biz 7500 rpm iyi hızı ile sunucularında SATA sürücüleri kullandığımda Hosting işi. Ayrıca bazıları 10.000 rpm olan isteği binlerce kullanım için en iyi bir hız var yüksek yapılandırma sunucu üzerinde SAS sürücüler sağlar.
Reply

Register

Bookmarks