![]() |
|
| |||
| |||
| Konu benim 40 iş sadece hakkında bilgi Marka, Boyut üzerine space.need tavsiye ve diğer iyi tavsiye üzerine Marvin teşekkürler |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben Western Digital sürücüler gibi, onlar o bana parça gitti değil kullandığınız tek marka duyuyoruz.
| |||
| |||
| 40GB şey bu gündür. Seagate, Western Digital ve Maxtor tüm iyi üreticileri bulunmaktadır. İlk soru, bu bir dış USB sürücü, PATA (IDE) veya SATA (seri) istediğiniz sürücümüz? Harici USB genellikle ana güç kaynağı ve daha sonra bilgisayarınıza USB üzerinden bağlanır. Hepsi şekil ve boyutlarda, kabaca 320GB £ 75 maliyet ile birlikte gelir. Onlar CAN'T açılış Windows veya en işletim sistemleri için kullanılabilir (iyi olabilir, ama karmaşık's). Bir PATA (IDE) olan - artık eski bir - büyük olasılıkla zaten olacaktır sabit sürücü için adı. Bu uzun bir dikdörtgen yuvasına gerek anakart ve sabit disk üzerinde kablolar giderken düz bir şerit vardır. Bu teknoloji büyük ise, fiyat dramatik son 6-12 ay içinde düştü. 320GB için yaklaşık 60 £ bakarak duyarım. SATA yeni teknolojidir. Bu, görünüşe göre daha güvenilir ve daha hızlı's. Eğer edebilirsiniz (eğer anakart bu söylenecek) Bu size daha faydalı olacağını almak ise destekler. Onlar çok daha yüksek kapasiteleri, ve son derece ucuz olan gelir. 320GB için £ 50 hakkında konuşuyor. Eğer bilgisayarınızda bir 40GB sabit disk çalışan tamamen sizinle Ancak dürüst olmak gerekirse, bunu makul bir kaç yıl () moda eski bir şansı's. Çift Çekirdekli en son sürümü, ve çok cored işlem gücü ile, bu kadar kötü tamamen para için yeni bir bilgisayar satın alma yapmak değildir. Dell şu anda bu özellikler sunuyoruz: http://configure.euro.dell.com/dells...=D09V02A&s=bsd Intel ® Core ™ 2 Duo İşlemci E4400 (2.0Ghz, 800MHz, 2MB önbellek) Vista Business veya XP Professional 160GB SATA Sabit Disk Klavye Fare 2048MB (yani 2GB's!) DDR SDRAM (Bellek) 16X DVD + / - RW Sürücü () DVD kopyalama 311.45 £ için. Tüm dahil KDV ve Teslimat:) Sadece yukarıdaki gibi paket değiştirmek emin olun, 1 yıl tabanına değiştirilir 19 "monitör ve Garanti desteği kaldırın. Eğer telefon ve bir anlaşma yapmak istersiniz de, onlar için teslim etmek olacaktır ücretsiz (böylece £ 60.00 çıkarın söyledi oldum!) Voilas:) Sabit diskler PS Daha buraya: http://en.wikipedia.org/wiki/Hard_disk # Üreticiler Ve seri (SATA) burada hakkında daha fazla bilgi: http://en.wikipedia.org/wiki/SATA |
|
| |||
| |||
| Hızlı cevap için teşekkür ederiz Ayrıca, bu cashe daha iyi daha büyük düşünüyoruz ki? Marvin teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Olarak bilgisayar sürücüye veri gönderebilirsiniz Kesinlikle, bu Önbelleği büyük, ve bilgisayarınızda olacak ve sonra da başka şeyler ile hemen başlamak daha hızlı. Ben bir gece şu anda bir yazıcı olacağını en iyi benzerlik düşünebilirsiniz. Her yazıcının hafızasına (veya önbellek) vardır. Eğer yazıcının hızı (yalnızca) adresindeki veri göndereceğini bilgisayar vermedi. Yani bilgisayarınızı kullanmak için mevcut olan belgeyi yazdırmak için götürdü zaman için. Bunun yerine, bilgisayar yazıcıları önbelleğini, sonra tüm verilerin alınması doğruladı Yazıcı, belgenin büyük bir külçe (büyük olasılıkla tüm bu) gönderir ve ilgili belge yazdırma gider. Bilgisayar işlemcisi üzerinde daha önemli şeyler ile devam edebilirsiniz:) HDD ile aynı fikir. HDD kadar bilgisayarın işlemci daha yavaş ve dolayısıyla CPU bir haksız payı önlemek için önbellek vardır. |
|
| |||
| |||
| Bugün TB olarak HD alabilirsiniz () capicity de tetrabyte oranları ucuz günlük tarafından günlük:) alıyorsanız Ayrıca HD tipi (SATA veya IDE) arayın ve (rotasyon dakika başına) maksimum devir almaya çalışın önbellek ile birlikte Ben ev PC için 80GB Seagate ve Biz 7500 rpm iyi hızı ile sunucularında SATA sürücüleri kullandığımda Hosting işi. Ayrıca bazıları 10.000 rpm olan isteği binlerce kullanım için en iyi bir hız var yüksek yapılandırma sunucu üzerinde SAS sürücüler sağlar. |
![]() |
|
| Bookmarks |