менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Велика Harddrive час

Reply

Різьба Інструменти
Old 30 серпня 2007, 16:16
Нові члени групи

Default Велика Harddrive час

Ну мій 40 концерт ось-ось з space.need консультації по марці, розміром, і будь-який інший хороший рада з цього питання
Спасибі, Марвін
Old 30 серпня 2007, 16:17
Адміністратор групи

Мені подобається західним дисках Digital, вони лише марку я використовував, які не пройшли в клоччя на мене.

Що стосується розміру, який насправді залежить від ваших потреб та бюджету Mate.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 30 серпня 2007, 17:51
Член групи

40GB в нічого ці дні.

Seagate, Western Digital і Maxtor є хорошими виробниками.

Перше питання, чи є він зовнішнім накопичувачем USB, PATA (IDE) або SATA (Serial) диск ви хочете?

Зовнішні USB зазвичай підключається до електричної мережі, а потім до комп'ютера через USB. Вони бувають різних форм і розмірів, з приблизно 320GB вартістю £ 75. Вони не можуть бути використані для завантаження Windows або більшості операційних систем (а вони можуть, але ускладнили його).

PATA (IDE) є - зараз стара - ім'я для жорсткого диска ви напевно вже. Вона буде мати плоску стрічку кабелі в довгу прямокутну слот на материнській платі як і жорсткий диск. Оскільки ці дорослі в технології, ціни різко знизилася протягом останніх 6-12 місяців. Для 320GB ви б побачили приблизно в 60 фунтів стерлінгів.

SATA є новою технологією. Це швидше, і, мабуть, більш надійним. Якщо ви можете (якщо ваша материнська плата підтримує її, то є), ви б більш корисно отримати одну з них. Вони приходять в набагато більшою ємністю, але і дуже дешево. Для 320GB ви говорите про £ 50.

Щоб бути повністю чесним з вами Однак, якщо ваш комп'ютер працює під керуванням 40-Гбайт жорсткий диск, є хороший шанс, що це розумний старомодний (на кілька років). У недавньому випуску Dual Core і мульти-порошкове обчислювальної потужності, ви не зробили б так погано покупці нового комп'ютера всього за ваші гроші.

Dell пропонують цю специфікацію на даний момент:

http://configure.euro.dell.com/dells...=D09V02A&s=bsd

Intel ® Core ™ 2 Duo E4400 Processor (2.0GHz, 800MHz, 2MB Cache)
Vista Business або XP Professional
160GB SATA жорсткий диск
Клавіатура
Миші
2048MB (що 2 Гб!) DDR SDRAM (Пам'ять)
16X DVD + / - RW (для копіювання DVD)

За £ 311,45. Все включено, ПДВ та доставки:)

Просто переконайтеся, що ви змінити пакет, як зазначено вище, ви вилучили 19 "монітора і підтримка гарантії змінюється на 1 базисний рік.

Я також сказав, якщо у вас телефон з ними і попросити, щоб робити справу, вони будуть кидати в доставка безкоштовно (так відняти £ 60.00!)

Voilas:)

PS Детальніше про жорстких дисків тут: Виробники http://en.wikipedia.org/wiki/Hard_disk #
І ще про Serial (SATA) тут: http://en.wikipedia.org/wiki/SATA
Old 30 серпня 2007, 17:53
Нові члени групи

Спасибі за швидку відповідь
Я також думаю, що чим більше тим краще cashe?
Спасибі, Марвін
Old 30 серпня 2007, 18:30
Член групи

Точно, чим більше кеш, тим швидше ваш комп'ютер буде, тому що комп'ютер може надсилати дані на диску, а потім ладити з іншими речами відразу.

Найкращою аналогією я можу думати в цей час ніч буде принтер.

Кожна принтер пам'яті (або з кешу). Якщо це не комп'ютер буде відправляти дані (але тільки зі швидкістю принтера). Так що поки вона прийняла роздрукувати документ ваш комп'ютер буде недоступний для використання.

Замість цього комп'ютер посилає великий шматок документа (ймовірно, всі його) в кеш принтерів і принтерів потім підтверджує одержання всіх даних, а також йде про друк документа. Процесор комп'ютера може йти про більш важливі речі:)

Точне ж ідея з HDD. Жорсткий диск набагато повільніше, ніж процесор комп'ютера, і, отже, має кеш для запобігання несправедливої частки процесорів.
Old 31 серпня 2007, 04:35
Забороненої угруповання

Сьогодні ви можете отримати в HD ТБ (tetrabyte) від ставки на підлогу і стають дешевшими день у день:)
Поряд з кеш ви повинні також шукати за типом HD (SATA або IDE) і спробувати отримати максимальну про / хв (обертання / хв)

Я 80GB Seagate на моєму домашньому комп'ютері та на мій хостинг бізнесу Ми використовуємо SATA диски на наших серверах з хорошою швидкістю 7500 об / хв. Ми також надаємо SAS дисків на деяких з наших високопродуктивних серверів конфігурації, які мають швидкість 10000 об / хв, які найкраще для обробки тисячі заявок.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.