![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте някой може да помогне има вграден компютър с помощта на гигабайт дънната платка, неговите има четворни процесор и 8 Концертен овен. имате инсталиран Windows XP със Service Pack про 3. Проблемът ми е, че съм като имам инсталирали Blu-Ray писател и дуел слой писател, сега в Device Manager те са признати за писатели и те не работят, но в моя компютър те показват като твърди дискове, така че функцията Auto Run ще не работи обновите драйверите от гигабайт, а да не може никой успехът ми помогне, моля сърдечни поздрави марка. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Проверка за актуализации на фърмуера на Drive производители.
| |||
| |||
| дънната = гигабайт GA-MA790FXT-UD5P, AMD 790FX, AM3, PCI-E 2.0 (x16), DDR3 1666 (OC), SATA 3Gb / S, SATA RAID, ATX. = процесор AMD Phenom II X4 955 BlackEdition, Sok AM3, 3.2GHz, RAM = 4GB (2x2GB) CorsairTwinX XMS3, DDR3 PC3-10666 (1333) 240 |
|
| |||
| |||
| Така че го проверяват за фърмуера? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| PC приучавам Обувка, когато на твърдия диск е включен В. Дънната платка или твърдия диск Проблем? | nightstar | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 9-ти ноември 2009 10:30 |
| Прехвърляне на данни от твърдия диск, за да ВЪТРЕШЕН външен твърд диск. | XPC465 | Дискове & сменяемите носители | 1 | 3 Март 2009 06:46 |
| 1TB твърд диск се показват както 127 GB | mbutler132000 | Дискове & сменяемите носители | 2 | 24 Feb 2009 04:23 |
| Новите SATA диск не се появява | Aftershock | Дискове & сменяемите носители | 1 | 26 Дек 2008 10:05 |
| Помощ твърдия диск не се показва пълния пространство | porkycleaner | Дискове & сменяемите носители | 1 | 26 Юли 2008 13:50 |
| Нишка Инструменти | |
| |