![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj můžete někdo pomoci, má zabudovanou PC pomocí gigabyte desce, má své čtyřjádrových procesorů a 8 harpuna beran. nainstalovány Windows XP Pro s aktualizací Service Pack 3. problém Mám je, že jsem nainstalovala blu-ray spisovatel a textař duel vrstva, která je nyní ve Správci zařízení, které jsou uznávány jako spisovatelé a dělají práci, ale v mém počítači, které ukazují, jak pevné disky, takže auto spustit funkci bude nefunguje aktualizovaly ovladače od gigabyte, ale žádný úspěch může kdokoli, pomozte mi prosím druh jde o ochranné známky. |
|
| |||
| |||
| Zkontrolujte, zda pro aktualizaci firmware z mechaniky výrobců. |
|
| |||
| |||
| = základní deska Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P, AMD 790FX, AM3, PCI-E 2.0 (x16), DDR3 1666 (OC), SATA 3Gb / s, SATA RAID, ATX. = procesor AMD Phenom II X4 955 BlackEdition, Sok. AM3, 3.2GHz, RAM = 4 GB (2x2GB) CorsairTwinX XMS3, DDR3 PC3-10666 (1333) 240 |
|
| |||
| |||
| Takže jste si zkontrolujte firmware? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| PC zvyklý Zavádecí kdy Pevný disk je připojen In. Základní deska nebo pevný disk Problém? | nightstar | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 9.listopadu 2009 10:30 |
| Přenos dat z interní pevný disk do externího pevného disku. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3. března 2009 06:46 |
| 1TB pevný disk se zobrazují tak, jak 127 GB | mbutler132000 | Drives & Removable Media | 2 | 24 únor 2009 04:23 |
| Nové Sata disk nezobrazuje nahoru | Už ne | Drives & Removable Media | 1 | 26. prosinec 2008 10:05 |
| Nápověda disk nezobrazuje plný prostor | porkycleaner | Drives & Removable Media | 1 | 26. července 2008 13:50 |
| Thread Nástroje | |
| |