![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia tud akárki segítsen építettek egy PC segítségével Gigabyte alaplap, hogy van egy négymagos processzort és 8 koncert ram. már telepítette a Windows XP Pro Service Pack 3. A probléma én annak, hogy már telepítette a Blu-ray író és párbaj layer író, most az Eszközkezelőben vannak elismert írók, és nem munka, hanem a számítógépet és ezek azt mutatják, a merevlemezek, így az auto run funkció Nem működik már a frissített illesztőprogramokat a Gigabyte, hanem a siker nem tud akárki segítsen nekem legyen szíves Kind regards jelet. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ellenőrizze, hogy a firmware frissítéseket a meghajtó a gyártókat.
| |||
| |||
| alaplap = Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P, AMD 790FX, AM3, PCI-E 2.0 (x16), DDR3 1666 (OC), SATA 3Gb / s SATA RAID, ATX. = processzor AMD Phenom X4 II 955 BlackEdition, sok AM3, 3.2GHz, 4GB RAM = (2x2GB) CorsairTwinX XMS3, DDR3 PC3-10666 (1333) 240 |
|
| |||
| |||
| Szóval te ellenőrizze a firmware? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| PC szokás Boot Hard Drive, amikor csatlakoztatva van. Merevlemez vagy alaplap probléma? | nightstar | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | November 9, 2009 10:30 |
| Az adatátvitel a belső merevlemezt, amely External Hard Drive. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3. március 2009 06:46 |
| 1TB merevlemez Műsor A 127 GB-os | mbutler132000 | Drives & Removable Media | 2 | 24. február 2009 04:23 |
| Új Sata meghajtó nem jelenik meg, | Aftershock | Drives & Removable Media | 1 | 26. december 2008 10:05 |
| Segítség merevlemezt nem teljes mértékben tér | porkycleaner | Drives & Removable Media | 1 | 26. július 2008 13:50 |
| Téma eszközök | |
| |