![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj môžete niekto pomôcť, má zabudovanú PC pomocou gigabyte doske, má svoje čtyřjádrových procesorov a 8 harpúna baran. nainštalované Windows XP Pro s aktualizáciou Service Pack 3. Mám problém je, že som nainątalovala blu-ray spisovateľ a textár duel vrstva, ktorá je teraz v Správcovi zariadení, ktoré sú uznávané ako spisovatelia a robia prácu, ale v mojom počítači, ktoré ukazujú, ako pevné disky, takže auto spustiť funkciu bude nefunguje aktualizovali ovládače od gigabyte, ale žiadny úspech môže ktokoľvek, pomôžte mi prosím druh ide o ochranné známky. |
|
| |||
| |||
| Skontrolujte, či pre aktualizáciu firmware z mechaniky výrobcov. |
|
| |||
| |||
| = Základná doska Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P, AMD 790FX, AM3, PCI-E 2.0 (x16), DDR3 1666 (OC), SATA 3Gb / s, SATA RAID, ATX. = Procesor AMD Phenom II X4 955 BlackEdition, Sok AM3, 3.2GHz, RAM = 4 GB (2x2GB) CorsairTwinX XMS3, DDR3 PC3-10666 (1333) 240 |
|
| |||
| |||
| Takže ste si skontrolujte firmware? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| PC zvyknutý Zavádzacia keď Pevný disk je pripojený In. Základná doska alebo pevný disk Problém? | nightstar | Procesory, základné dosky & RAM | 4 | 9.listopadu 2009 10:30 |
| Prenos dát z interný pevný disk do externého pevného disku. | XPC465 | Drives & Removable Media | 1 | 3. marca 2009 06:46 |
| 1TB pevný disk sa zobrazujú tak, ako 127 GB | mbutler132000 | Drives & Removable Media | 2 | 24 február 2009 04:23 |
| Nové Sata disk nezobrazuje hore | Už ne | Drives & Removable Media | 1 | 26. december 2008 10:05 |
| Pomoc disk nezobrazuje plný priestor | porkycleaner | Drives & Removable Media | 1 | 26. júla 2008 13:50 |
| Thread Tools | |
| |