![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт може хто-небудь допомагати мають вбудований комп'ютер за допомогою материнської плати Gigabyte, його має чотирьохядерний процесор і 8 концерту пам'яті. встановлена Windows XP Pro з Service Pack 3. Проблема У мене є те, що я встановив Blu-Ray письменник і публіцист дуелі шар, тепер за допомогою диспетчера пристроїв вони визнаються як письменників, і вони роблять роботу, але в "Мій комп'ютер" вони показують, як жорсткі диски, так що функція автоматичного запуску буде Не робота поновив драйвери від Gigabyte, але й не успіх може хто-небудь допомагати мені, будь ласка Kind Regards знак. |
|
| |||
| |||
| Шукати оновлення прошивки від виробників дисків. |
|
| |||
| |||
| = Платі Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P, AMD 790FX, AM3, PCI-E 2.0 (x16), DDR3 1666 (OC), SATA 3 Гб / с, SATA RAID, ATX. = Процесора AMD Phenom X4 II 955 BlackEdition Сік AM3, 3,2 ГГц, ОЗУ = 4GB (2x2GB) CorsairTwinX XMS3, DDR3 PC3-10666 (1333) 240 |
|
| |||
| |||
| Так ти перевірити прошивку? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| PC Wont завантаження, коли жорсткий диск підключений. Материнські плати або жорсткого диска проблема? | NightStar | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 9 листопада 2009 10:30 |
| Передача даних з жорстких дисків на зовнішньому жорсткому диску. | XPC465 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 3 березня 2009 06:46 |
| Hard Drive 1TB показується, як 127 ГБ | mbutler132000 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 24 лютого 2009 04:23 |
| Новий накопичувач з інтерфейсом SATA не видно | Aftershock | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 26 грудня 2008 10:05 |
| Допомога жорсткому диску не показує повне простір | porkycleaner | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 26 липня 2008 13:50 |
| Різьба Інструменти | |
| |