![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Айв Търсих около мрежа и виждал някои сини Ray дискове за PC само за £ 70, и се чудеха са ли си струва да се вече? или трябва да се проведе до нейното по-популярна, а може би-евтино?
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс.
![]() Моята система: redden137
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
този gotton доста евтино и те вероятно ще се водят все още няма да го depaends ако арго си го позволим, давай, но вашата графична карта трябва да бъде наистина добре да се получи пълният Blu Ray experense
|
|||
|
|||
|
Помислете си графична карта е ОК M8 Чудех се, че наистина си струва да го вече?
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс.
![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Бих чакаме формат да изясним първи. Има 1.0 и 1.1 и бог знае какво в бъдеще.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Моята система: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Добре THX въглерод просто се чудех дали тя е на стойност вместо ми счупени шофиране за blueray един, предполагам болни остави го за малко повече и освен малко пари
![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Използвах един компютър съградих на някой, и не е имал проблеми с нея.
Използвах Pioneer, мисля, че беше тази. http://www.novatech.co.uk/novatech/s...html?PIO-202BK