![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ive hledal kolem čisté a viděl nějaké modré ray mechaniky pro PC za pouhých 70 liber, a divili se, že stojí za to jak se ještě? nebo by mělo vydržet i do jeho populární a možná levnější?
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| gotton to je hodně levnější a budou zřejmě ještě pokračovat dolů je depaends když převýšení dovolit jít dopředu, ale vaše grafická karta musí být opravdu dobrý získat plnou blu ray experense
| |||
| |||
| Mysli moje grafická karta je ok M8 jen zeptat, je to opravdu stojí za to jak se to ještě?
__________________ Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bych počkat na formát, který se napřímit první. Je tu 1.0 a 1.1 a bůh ví, co v budoucnosti.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ok thx uhlíku byl jen zeptat, pokud by bylo dobré nahradit můj člení disk pro blueray jedno, hádat špatně dovolené za bit delší a ušetřit trochu peněz
__________________ Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Použil jsem jeden v PC jsem se na někoho a nemá žádné problémy s ním. Použil jsem Pioneer, myslím, že to byl tenhle. http://www.novatech.co.uk/novatech/s...html?PIO-202BK
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Moje pevné disky | Danny83222 | Obecné Hardware Chat | 3 | 26. ledna 2008 15:38 |
| DVD disky jsou uznávány jako CD disky? | Axegrinder | Drives & Removable Media | 5 | 19. ledna 2008 14:05 |
| Příliš mnoho pohony | pandahead | Drives & Removable Media | 7 | 9. července 2007 11:46 |
| Pevné disky | lloyd.cardiff | Drives & Removable Media | 1 | 5. červenec 2007 15:55 |
| Malý USB disky | Taggarte | Drives & Removable Media | 2 | 30. červen 2007 12:20 |
| Thread Nástroje | |
| |