![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ive bio obličje okolo net i vidjela neke plave ray diskova za PC za samo £ 70, a pitali su ih vrijedi uzimajući yet? ili bih trebao izdržati do njegovih više popularan i možda jeftinije?
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| taj gotton mnogo jeftinije i da će vjerojatno i dalje zadržati ide dolje to depaends ako licemjerje priuštiti to ići naprijed, ali vaše grafičke kartice mora biti jako dobar da biste dobili puni blu ray experense
| |||
| |||
| Think moja grafička kartica je ok m8 samo pitaju je li to zaista vrijedi yet?
__________________ Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Htio pričekate format za razmrsiti prvi. Postoji 1.0 i 1.1 i bog zna što u budućnosti.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ok thx ugljika je bio samo pitate ako je to vrijedi zamijenili moje slomi pogon za blueray jedan, guess ill ostavite bitni za duži i spremanje malo novca
__________________ Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| JA iskorišten jedan u PC sam sagradio za nekoga i nije imala problema s njom. Koristio sam Pioneer, mislim da je ovo jedan. http://www.novatech.co.uk/novatech/s...html?PIO-202BK
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Moj tvrde diskove | Danny83222 | General Hardware Chat | 3 | 26 siječanj 2008 15:38 |
| DVD diskovi su prepoznali kao CD diskovi? | Axegrinder | Drives & Izmjenjivi mediji | 5 | 19 siječanj 2008 14:05 |
| Previše Drives | pandahead | Drives & Izmjenjivi mediji | 7 | 9. srpnja 2007 11:46 |
| Hard Drives | lloyd.cardiff | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 5. srpnja 2007 15:55 |
| Mala USB Pogoni | Taggart | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 30. lipnja 2007 12:20 |
| Thread Tools | |
| |