![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ive dairausi neto ir matyti kai Blue Ray diskus už kiek £ 70 vnt, ir iškėlė klausimą, ar jie vis dar verta? ar turėčiau išsilaikyti iki jos labiau populiarėja, o gal ir pigiau?
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Thats gotton daug pigiau, ir jie tikriausiai vis dar saugo going down to depaends Jei negalite sau leisti eiti į priekį, tačiau jūsų vaizdo plokštė turi būti tikrai geras gauti visą Blu Ray experense
| |||
| |||
| Manau, kad mano video korta yra ok M8 tiesiog įdomu, ar tikrai verta ji vis dar?
__________________ Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Norėčiau palaukti formatas atsitiesti pirmasis. Yra 1.0 ir 1.1, ir Dievas žino, kas ateityje.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ok thx anglies buvo tiesiog įdomu, jei jis buvo verta pakeisti mano atsilaiko vairuoti blueray viena, spėjimas blogai palikti ją šiek tiek ilgiau ir sutaupyti šiek tiek pinigų
__________________ Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš vienas PC zbudowałem nors ir nebuvo su juo problemų. Aš Pioneer, manau, kad tai buvo viena. http://www.novatech.co.uk/novatech/s...html?PIO-202BK
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mano Hard Drives | Danny83222 | General Hardware Chat | 3 | 26 sausis 2008 15:38 |
| DVD diskai yra pripažintas CD diskus? | Axegrinder | Drives & Removable Media | 5 | 19 sausis 2008 14:05 |
| Too Many Drives | pandahead | Drives & Removable Media | 7 | 9 liepa 2007 11:46 |
| Hard Drives | lloyd.cardiff | Drives & Removable Media | 1 | 5 liepa 2007 15:55 |
| Mažos Diskų USB | Taggart | Drives & Removable Media | 2 | Birželis 30, 2007 12:20 |
| Temos įrankiai | |
| |