![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IVE meklējām pa tīklu un redzējusi blue ray diskus datoru mazāk kā £ 70, un radās jautājums, tie ir vērts kļūst vēl? vai man piedāvāt līdz tās vairāk populārs un varbūt pat lētāk?
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| thats gotton daudz lētāks, un viņi, iespējams, joprojām saglabā iet pa to depaends Ja Jūs nevar atļauties iet uz priekšu, bet Jūsu grafikas karte ir patiešām labs, lai saņemtu pilnu blu ray experense
| |||
| |||
| Domāju, ka mana grafikas karte ir ok m8 tikai jautājums, vai tiešām ir vērts panākt, lai to vēl?
__________________ Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es lūdzu pagaidiet formātu iztaisnot no pirmās. Tur ir 1.0 un 1.1 un Dievs zina, kas ir nākotnē.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ok thx oglekļa bija tikai jautājums, ja tas ir lietderīgi aizstāt mana šķelto disku blueray vienu, domāju slikti atstāj to nedaudz ilgāku laiku un ietaupīt mazliet naudas
__________________ Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es lieto vienu PC I būvēts kāds, un nebija ar to problēmu. Es izmantots Pioneer, es domāju, ka tā bija šīs. http://www.novatech.co.uk/novatech/s...html?PIO-202BK