![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ive Been Looking wokół netto i postrzegać niektóre niebieski ray dysków dla PC za jedyne £ 70, i zastanawiał się czy są one warte coraz jeszcze? lub należy trzymać się do jego bardziej popularna i może taniej?
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| thats gotton dużo tańsze i będą prawdopodobnie nadal prowadzą going down to depaends jeśli cant sobie na to pozwolić iść naprzód, ale karta graficzna musi być naprawdę dobre, by móc w pełni blu ray experense
| |||
| |||
| Myśl moja karta graficzna jest ok m8 just wondering jest naprawdę warte coraz to jeszcze?
__________________ Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Będę czekać na format wyprostować się pierwszy. Nie 1.0 i 1.1 i bóg wie, co w przyszłości.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ok thx węgla was just wondering jeśli warto było moje złamane zastępująca dysk na blueray jeden, zgadnąć złego pozostawić ją na nieco dłużej i zapisz trochę gotówki
__________________ Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kiedyś jeden w komputerze I zbudował dla kogoś i nie miał problemów z nim. Użyłem Pioneer, myślę, że to ten jeden. http://www.novatech.co.uk/novatech/s...html?PIO-202BK