![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ive fost căutat de pe net şi a văzut unele albastru ray drive pentru PC-ul pentru cât de puţin de £ 70, şi a întrebat sunt în valoare de achiziţie încă? sau ar trebui să i rezista pana sa mai popular si poate mai ieftin?
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() Sistemul meu: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Thats gotton mult mai ieftin şi vor continua, probabil, mai jos este depaends dacă cant permite, mergeţi mai departe, dar vă placă grafică trebuie să fie foarte bine pentru a obţine întregul Blu ray experense
| |||
| |||
| Gândiţi-mi placă grafică este ok doar M8 întrebam este cu adevărat în valoare de achiziţie-o încă?
__________________ Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aş aştepta de format pentru a se îndrepta mai întâi. Exista de 1.0 şi 1.1 şi Dumnezeu ştie ce, în viitor.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ok thx de carbon a fost doar întrebam dacă aceasta a fost în valoare de înlocuire a rupt unitatea mea pentru un blueray o, ghici bolnav lasă-l pentru mai mult şi de a salva un pic de numerar
__________________ Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am folosit un PC-ul într-o eu am construit pentru cineva şi nu a avut probleme cu el. Am folosit un Pioneer, cred că a fost asta. http://www.novatech.co.uk/novatech/s...html?PIO-202BK
![]() |
|
| Marcaje |