![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ive hľadal okolo čistej a videl nejaké modré ray mechaniky pre PC za pouhých 70 libier, a divili sa, že stojí za to ako sa ešte? alebo by malo vydržať aj do jeho populárne a možno lacnejšie?
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| gotton to je veľa lacnejšie a budú zrejme ešte pokračovať dole je depaends keď prevýšenia dovoliť ísť dopredu, ale vaša grafická karta musí byť naozaj dobrý získať plnú blu ray experense
| |||
| |||
| Mysli moja grafická karta je ok M8 len opýtať, je to naozaj stojí za to ako sa to ešte?
__________________ Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bych počkať na formát, ktorý sa napřímit prvý. Je tu 1.0 a 1.1 a boh vie, čo v budúcnosti.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ok thx uhlíka bol len opýtať, ak by bolo dobré nahradiť môj členia disk pre BlueRay jedno, hádat špatně dovolenky za bit dlhší a ušetriť trochu peňazí
__________________ Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Použil som jeden v PC som sa na niekoho a nemá žiadne problémy s ním. Použil som Pioneer, myslím, že to bol tento. http://www.novatech.co.uk/novatech/s...html?PIO-202BK