![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ive kadar az £ 70 için PC için net ve görüldü bazı mavi ışını sürücüler çevresinde arıyordum ve merak henüz elde değerinde bunlar? veya i ve daha fazla ve belki de ucuz popüler kadar uzatmak gerekir?
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| şu çok daha ucuz ve muhtemelen hala aşağı devam edecektir eğer cant bu önde ama git grafik kartı ihtiyacı gerçekten iyi olmak için tam Blu Ray experense elde göze depaends gotton
| |||
| |||
| Benim grafik kartı düşünün tamam M8 sadece merak gerçekten henüz elde değer mi?
__________________ Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben biçimi için ilk düzeltmek için beklemek istiyorum. Orada 1.0 ve 1.1 ve rahmet gelecekte ne de bilir.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Eğer bir blueray için benim kırık sürücü yerine değer Tamam THX karbon sadece merak ediyorum, hasta için biraz daha uzun bırakmak tahmin ve nakit biraz kaydetmek
__________________ Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sanırım birisi için yapılmış ve hiç problem yaşamadım bir PC bir kullanılır. Ben bir Pioneer kullanılır, ben bu olduğunu düşünüyorum. http://www.novatech.co.uk/novatech/s...html?PIO-202BK