![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ive дивлюся чистою і бачив деякі Blue Ray дисків для ПК всього за £ 70, і цікавиться, вони ще чи варто? або я повинен протриматися до його більш популярним і, може бути дешевше?
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Thats gotton набагато дешевше, і вони будуть, імовірно, ще йти далі він depaends Якщо ви не можете собі це дозволити йти вперед, але ваша графічна карта повинна бути дійсно гарним, щоб отримати повну experense Blu Ray
| |||
| |||
| Думаю, що моя відеокарта OK M8 просто цікаво, чи варто отримувати його ще?
__________________ Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я б чекати формату розібратися в першу чергу. Там's 1.0 і 1.1, і бог знає що і в майбутньому.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Вуглецю Ok Thx було просто цікаво, чи варто замінити розбитий мій привід для BlueRay одна, думаю, жорстоке залишити його на декілька довше і заощадити трохи готівки
__________________ Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я використовувала в комп'ютері я збудував для кого-то і не було ніяких проблем з ним. Я піонер, я думаю, що це. http://www.novatech.co.uk/novatech/s...html?PIO-202BK