![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Μερικές λεπτομέρειες για το γρήγορο υπολογιστή η ίδια, έχει δύο ξεχωριστές φυσικές σκληρούς δίσκους, το ένα με εγκατεστημένα τα Windows XP Home που είναι C: και νομίζω ότι πρέπει να είναι 60GB (αν και εμφανίζεται ως 31.4GB στο My Computer) και μια δεύτερη που είναι 160GB και είναι η μονάδα δίσκου D:. Και οι δύο είναι που αποδίδει IDE. Έχω επίσης μια εξωτερική μονάδα δίσκου που λειτουργεί καλά. Δεν έχω εγκαταστήσει κάτι πριν ή κατά τη διάρκεια του προβλήματος, πέρα από αυτό που ανέφερα στο τέλος. Όλα τα εξής συνέβη κατά την ίδια εβδομάδα ή έτσι, κι έτσι είναι πιθανό ότι είναι απλώς σύμπτωση. Ο υπολογιστής έχει τη λειτουργία για τουλάχιστον ένα εξάμηνο, με προβλήματα ή δεν ανοίγεται. Πρώτον, το D: μονάδα_δίσκου είπε δεν ήταν διαμορφωμένη, αλλά θα μπορούσε ακόμη να seened στο My Computer ως αδιαμόρφωτη οδήγηση, την επόμενη φορά που την μετέτρεψε σε ήταν πίσω αλλά τις περισσότερες φορές ελλείψει διατηρούνται όταν προσπάθησα να αντιγράψετε αρχεία από αυτό, τότε είπε αδιαμόρφωτη ξανά, αλλά ήρθε για να επιτρέπεται να αντιγραφούν τα αρχεία και στη συνέχεια διατηρείται η μετάβαση από την αδιαμόρφωτη και μπορούν να αντιγραφούν από το δίσκο μέχρι φαινομενικά εξαφανιστεί. Από τον έλεγχο στο σημείο αυτό, το BIOS δεν αναγνώριζε ότι υπήρχε D: μονάδα_δίσκου επισυνάπτεται. Θα αναζητά οδηγεί αυτόματα σε κάθε εκκίνηση. Τίποτα δεν έγινε για δύο ημέρες, τότε άρχισα να Disk Διαβάστε λάθους κατά την προσπάθεια για την εκκίνηση του υπολογιστή. Similiarly στο Α: οδήγησης μόνο αν συμβεί κάποιο χρόνο, οι οποίες λειτουργούν επίσης πρόστιμο για μια-δυο φορές στη σειρά και, ενίοτε, λαμβάνοντας περίπου 10 χώρες, πριν από την εκκίνησή παρελθόν το Disk Error Διαβάστε και φορτώνονται τα Windows. Μερικές φορές, όταν είναι ενεργοποιημένη έχεις ορισμένα από τα γραπτά τους (Πατήστε F10 για αυτό, οι σκληροί δίσκοι που διαπιστώθηκαν, κτλ) και στη συνέχεια πάγωσε εντελώς. Προσπάθησα χρησιμοποιώντας το CD των Windows για να περάσει στο Recovery Console να δοκιμάσετε μια Fixboot ή κάτι, αλλά διατηρούνται καταλήξουμε σε ένα σφάλμα κατά την ανάγνωση ενός αρχείου. Νομίζω πως λόγω του CD και αν, μετά προσπάθησα οδηγό για τη δημιουργία ενός bootable CD XP με SP2 ήδη στην αλλά να φυλάσσονται cylclic redundency λάθους για 40SP3.cab. Προσπάθησα χρησιμοποιώντας άλλο bootable CD (Spinrite 6,0) και ότι φορτώνεται προστίμου (παρά το γεγονός ότι δεν μπορούσα να καταλάβω πώς μπορεί να κάνει τίποτα και ότι το σημείο αναφοράς δοκιμή απέτυχε). Το τελευταίο πράγμα που θα συμβεί είναι ότι για τη διαχείριση της για τη φόρτωση των Windows με επιτυχία το Δ: μονάδα_δίσκου ξαφνικά επέστρεψαν στο διαδίκτυο. Εγκατέστησα το SP3 πριν από λίγο, ότι στην απίθανη ελπίδα ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι με το boot up. Ξέρει κανείς πώς μπορεί να καθορίσει το πρόβλημα και τι θα μπορούσε να της το προκάλεσε; Είμαι λίγο επιφυλακτική με την αντικατάσταση του από το εάν και οι δύο μονάδες δίσκων αποτυγχάνουν σε σχεδόν την ίδια στιγμή, αυτό με κάνει να αναρωτηθούμε αν είναι κάτι που τα έκαναν να αποτύχει και θα ισχύει σε περίπτωση που τυχόν νέες αυτές μονάδες ή αν μου μορφή τους. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορείτε να μας πείτε λίγο περισσότερα για το σύστημά σας ... δηλαδή specs και PSU ισχύ.
Όπως και τα λάθη και τα προβλήματα που έχετε δεν είναι συνεπής και τα πράγματα είναι εργάσιμη, τότε δεν λειτουργεί, θα ήθελα να υποψιάζομαι Ram, αλλά το PSU θα μπορούσε να είναι ένα θέμα πάρα πολύ. Επίσης σας είναι XP CD M $ ένα πρωτότυπο CD εγκατάστασης; Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| Για τις προδιαγραφές, εγώ θα τεθεί σε μερική Everest έκθεση η οποία θα πρέπει να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της. Το πλήρες πράγμα είναι πάρα πολύ καιρό για μια θέση, γι 'αυτό θα συνδεθεί εδώ. Όσο για το CD είναι XP Home σε CR-R (το οποίο είναι proberly λόγος για τον οποίο η cylclic λάθος), δεν είναι πρωτότυπο καθώς είμαι χρησιμοποιώντας ένα κλειδί OEM. Κάτι που παρατήρησα σχετικά με την έκθεση αυτή, τι να πω ότι μου C: drive (Η Samsung) είναι 60GB, αλλά στη συνέχεια, λέει ότι το C: διαμέρισμα το οποίο υποτίθεται ότι είναι όλα αυτά και ήταν 60GB (ή μάλλον λίγο κάτω), πριν είναι πλέον 32GB. --- --------[ EVEREST Home Edition (γ) 2003-2005 Lavalys, Inc ]--------------------------- --------------------------------- Version EVEREST v2.20.405 Ιστοσελίδα http://www.lavalys.com/ Έκθεση Τύπος Γρήγορη Έκθεση Computer ALTIMIT (------ s PC) Γεννήτρια ------ Λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows XP Home Edition 5.1.2600 (WinXP Retail) Ημερομηνία 2008-07-05 Ώρα 20:44 --------[ Περίληψη ]--------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------- Υπολογιστής: Λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows XP Home Edition OS Service Pack Service Pack 3 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Όνομα υπολογιστή ALTIMIT (------ s PC) Όνομα χρήστη ------ Motherboard: Τύπος επεξεργαστή AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3700 + Motherboard Name ASRock 939Dual-SATA2 (3 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 1 AGP, 1 Μέλλον CPU Port, 4 DDR DIMM, Audio, LAN) Motherboard Chipset Uli / ALi M1689, AMD Hammer System Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type AMI (03/31/06) Ανακοίνωση Port Communications Port (COM1) Ανακοίνωση Port ECP Printer Port (LPT1) Προβολή: Video Adapter NVIDIA GeForce 7300 GT (256 MB) Monitor SyncMaster 732N [NoDB] (HMELC12731) Πολυμέσα: Audio Adapter Uli / ALi M5455 AC'97 Audio Controller Αποθήκευση: IDE ελεγκτή ALi M5229 PCI Bus Master IDE Controller SCSI / RAID A347SCSI ελεγκτή SCSI ελεγκτή SCSI / RAID Controller SCSI / RAID Host Controller Floppy Drive Floppy disk drive HDS722516VLAT20 Disk Drive (160 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100) Seagate FreeAgentDesktop Disk Drive USB Device (698 GB, USB) SAMSUNG SV0602H Disk Drive (60 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100) Οπτικός Δίσκος _NEC DVD_RW ND-2500A (DVD + RW: 8x/4x, DVD-RW: 8x/4x, DVD-ROM: 12x, CD: 32x/16x/40x DVD + RW / DVD-RW) SMART Hard Disks Status OK Διαχωριστικά: C: (NTFS) 32240 MB (1726 MB ελεύθερο) D: (NTFS) 157061 MB (67288 MB ελεύθερο) G: (NTFS) 715402 MB (570481 MB ελεύθερο) Σύνολο Μέγεθος 883,5 GB (624,5 GB δωρεάν) Είσοδος: Keyboard Standard 101/102-Key ή Microsoft Natural PS / 2 Πληκτρολόγιο Ποντίκι Microsoft PS / 2 Mouse Ελεγκτή παιχνιδιών Microsoft PC-joystick οδηγού Δίκτυο: Uli προσαρμογέα δικτύου PCI Fast Ethernet Controller (192.168.62.52) Περιφερειακά: USB1 Controller Uli / ALi M5237 USB Open Host Controller USB1 Controller Uli / ALi M5237 USB Open Host Controller USB1 Controller Uli / ALi M5237 USB Open Host Controller USB2 Controller Uli / ALi M5273 USB 2.0 Host Controller USB Device Logitech QuickCam Express # 2 USB Device USB Interface Device Ανθρώπινα USB Device USB συσκευή μαζικής αποθήκευσης Προβλήματα & Προτάσεις: Πρόβλημα ελεύθερο χώρο στο δίσκο που είναι μόνο 5% στη μονάδα δίσκου C:. --------[ ΔΜΜ ]--------------------------------------- -------------------------------------------------- ----------------- [BIOS] BIOS Properties: Vendor American Megatrends συν Έκδοση P1.70 Ημερομηνία 03/31/2006 Μέγεθος 256 KB Boot Devices Floppy Disk, Hard Disk, CD-ROM, ATAPI ZIP, LS-120 Δυνατότητες Flash BIOS, Shadow BIOS, Επιλογή Boot, EDD, BBS Υποστηριζόμενα Πρότυπα DMI, ACPI Δυνατότητες επέκτασης PCI, AGP, USB [Σύστημα] System Properties: Προϊόν 939Dual-SATA2 Έκδοση 1,00 Αύξων αριθμός 00000000 Universal Unique ID 00020003-00040005-00060007-00080009 Wake-Up Type Power Switch [Motherboard] Motherboard Properties: Προϊόν 939Dual-SATA2 Έκδοση 1,00 Αύξων αριθμός 00000000 [Επεξεργαστές / AMD Athlon (tm) 64 Processor 3700 +] Επεξεργαστής Ακίνητα: Κατασκευαστής AMD Version AMD Athlon (tm) 64 Processor 3700 + Serial Number TBD Asset Tag TBD Μέρος Αριθμός TBD Εξωτερικές Clock 200 MHz Μέγιστη Clock 2200 MHz Τρέχουσα Clock 2200 MHz Τύπος Κεντρική Processor Τάση 3,3 V, 2,9 V Κατάσταση Ενεργοποιημένη Socket Ορισμός CPUSocket --------[ Overclock ]--------------------------------------- -------------------------------------------------- ----------- CPU Properties: Τύπος επεξεργαστή AMD Athlon 64 3700 + CPU Alias San Diego S939 CPU Stepping SH-E4 CPUID CPU Name AMD Athlon (tm) 64 Processor 3700 + CPUID Αναθεώρηση 00020F71h CPU Speed: Ρολόι 2199,80 MHz CPU CPU Multiplier 11.0x CPU FSB 199,98 MHz (original: 200 MHz) Memory Bus 157,13 MHz CPU Cache: L1 Code Cache 64 KB (Parity) L1 Data Cache 64 KB (ECC) L2 Cache 1 MB (On-Die, ECC, Full-Speed) Motherboard Properties: Motherboard ID 62-169-0000010-00101111-033106-ALI $ 939M2169_939DUAL-SATA2 BIOS P1.70 Motherboard Name ASRock 939Dual-SATA2 (3 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 1 AGP, 1 Μέλλον CPU Port, 4 DDR DIMM, Audio, LAN) Chipset Properties: Motherboard Chipset Uli / ALi M1689, AMD Hammer Μνήμη χρονισμών 2.5-3-3-7 (CL-RCD-RP-RAS) Command Rate (CR) 2T SPD Memory Modules: DIMM1: Micron Tech. 16VDDT12864AG40BD1 1 GB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz) (2.0-2-2-6 @ 133 MHz) BIOS Properties: System BIOS Date 03/31/06 Video BIOS Date 05/25/06 DMI BIOS Version P1.70 --------[ Διαχείρισης Ενέργειας ]-------------------------------------- -------------------------------------------------- ----- Διαχείριση Ενέργειας Ακίνητα: Τρέχουσα Πηγή AC Power Line Δεν μπαταρίας Battery Πλήρες Battery Lifetime Unknown Εναπομένουσες Battery Lifetime Unknown --------[ Sensor ]--------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------- Sensor Properties: Sensor Type Winbond W83627HF (ISA 290h) GPU Sensor Type Driver (NV-DRV) Θερμοκρασίες: Motherboard 35 ° C (95 ° F) CPU 41 ° C (106 ° F) Aux 39 ° C (102 ° F) GPU 46 ° C (115 ° F) SAMSUNG SV0602H 38 ° C (100 ° F) Hitachi HDS722516VLAT20 41 ° C (106 ° F) Οι ανεμιστήρες ψύξης: CPU 4327 RPM Τιμές τάσης: Core CPU 1,34 V Aux 1,41 V 3,3 V 3,34 V 5 V 5,08 V +12 V 11,86 V -12 V 1,38 V -5 V 2,34 V 5 ετοιμότητας 4,87 V V VBAT Battery 0,26 V Debug Info F 27 FF FF Debug Info T 35 41 39 Debug Info V 55 59 D1 BD C4 C6 C9 (01) --------[ CPU ]--------------------------------------- -------------------------------------------------- ----------------- CPU Properties: Τύπος επεξεργαστή AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3700 + CPU Alias San Diego S939 CPU Stepping SH-E4 Instruction Set x86, x86-64, MMX, 3DNow!, SSE, SSE2, SSE3 Min / Max CPU Multiplier 4x / 11x L1 Code Cache 64 KB (Parity) L1 Data Cache 64 KB (ECC) L2 Cache 1 MB (On-Die, ECC, Full-Speed) CPU Φυσική Info: Πακέτο Τύπος 939 Pin uOPGA Συσκευασία 4,00 cm x 4,00 εκατοστά Τρανζίστορ 114 εκατ. ευρώ Τεχνολογία 11Mi, 90 nm, CMOS, Cu, SOI Die Μέγεθος 112,9 mm2 Βασική Τάση 1,100 - 1,400 V I / O Voltage 1.2 V + 2,5 V Μέγιστη Ισχύς 89 W CPU Κατασκευαστής: Όνομα εταιρείας Advanced Micro Devices, Inc Πληροφορίες προϊόντος http://www.amd.com/us-en/Processors/...30_118, 00.html Η χρήση της CPU: CPU # 1 0% |
|
| |||
| |||
| Έχετε μια εφεδρική ραβδί του Ram να προσπαθήσουμε, ώστε να εξαλειφθεί Ram ως θέμα; Ο Δίσκος 60GB δείχνει σαφώς ένα διαμέρισμα των 32240mb .... Είσαι σίγουρος ότι ήταν προηγουμένως κατατμηθούν σε ολόκληρη την χωρητικότητα του δίσκου; Ενώ γκρίνια, αποσυνδέστε τον εξωτερικό δίσκο .... Μήπως αυτό έχει τη δική του PSU ή είναι USB powered; Μπορεί να είναι καλή ιδέα να αποσυνδέστε όλες τις συσκευές USB πολύ. Έχετε ανοίξει την περίπτωση και το σύνολο των reseated IDE & Molex Connectors; Ποιο είναι το μέγεθος του PSU; Μπορείτε πραγματικά να αγοράσετε / επαιτεί / δανείζονται ή κλέβουν ένα πρωτότυπο XP δίσκο, ώστε να προχωρήσουμε πολύ περισσότερο, θα χρειαστεί ένα. |
|
| |||
| |||
| Δυστυχώς δεν έχω έχεις μια εφεδρική stick μνήμης RAM. Έχω δύο εκεί αν θεωρώ τόσο αν θα μπορούσε να είναι ένα μόνο θα μπορούσα να προσπαθήστε να καταργήσετε ένα, τότε οι άλλοι πιθανόν. Είμαι ορισμένες ήταν κατατμηθούν σε πλήρη παραγωγική ικανότητα. Τώρα δεν μπορεί καν να βλέπω ότι υπάρχουν περισσότερες από 31.4GB. Οι συσκευές USB έχουν αποσυνδεθεί, με εξαίρεση την εξωτερική μονάδα σκληρού δίσκου, όταν ήμουν υποστήριξη δεδομένων. Έχω είχε αποσυνδεθεί ενώ γκρίνια όμως, έχει τα δικά της παροχής ρεύματος. Ναι, έχω ανοίξει την περίπτωση και το σύνολο των reseated IDE και Molex σύνδεσμοι. Το PSU είναι ένα παράξενο σε μία διαφορετική κατάσταση από ό, τι οι περισσότεροι. Ήρθε με την περίπτωση, δεδομένου ότι δεν υπάρχει μέρος για να θέσει ένα κανονικό ένα. Είναι μια περίπτωση αρκτικές ψύξης. Το PSU είναι 350W και είναι Seasonic SS-350 ATC Active PFC. Θα πρέπει να ελπίζουμε να είναι σε θέση να δανειστούν ένα XP Disc αργότερα σήμερα, αλλά το ίδιο άνθρωπος είπε ότι προτίθεστε να λάβετε μου χθες και την ημέρα πριν από πολύ ώστε δεν είναι βέβαιο. Για κάποιο άγνωστο λόγο, όταν κλείσει τον υπολογιστή και να μετατραπεί πίσω του, επέστρεψε στις αμέσως, έτρεξε chkdsk σε D: και οι δύο μονάδες δίσκου ήταν προσιτά. Είναι σπάνιες, αλλά δεν unseen για την εργασία δύο φορές στη σειρά για C: αν δεν υπάρχει δίσκος διαβάσει λάθος, αλλά από το Δ: επέστρεψαν στις (δεξιά μετά εγκατέστησα το SP3 αν αυτό κάνει τη διαφορά) είναι εργάστηκε δύο φορές το οποίο είναι περίεργο. |
|
| |||
| |||
| Ναι ... προσπαθήστε να καταργήσετε ένα ραβδί και στη συνέχεια αλλάζουν, αν δεν υπάρχει βελτίωση ... αυτό τουλάχιστον θα εξαλειφθεί η Ram. Επίσης μπορεί να είναι μια καλή ιδέα για τη δοκιμή των Ram. Είχα καλά αποτελέσματα με αυτό διαγνωστικό εργαλείο από την Μ $ ... μπορείτε να δημιουργήσετε είτε εκκίνησης CD ή Floppy. Πηγαίνεται στην επεκταθεί δοκιμή λειτουργίας (Τ) κατά την εκτέλεση των δοκιμών και της διαχείρισης τουλάχιστον 5 διαβάσεων. |
|
| |||
| |||
| Πρόβλημα ενδεχομένως να επιλυθεί. Ταξινόμηση των ούτως ή άλλως. Δεν είμαι σίγουρος γιατί, αλλά άρχισε να εργάζεται ξανά πρόστιμο ή, τουλάχιστον, είναι να το κάνει για περίπου πέντε φορές στη σειρά τώρα. Θα μπορούσε να είναι κάτι που άλλαξε την πρώτη εκκίνηση μετά την εγκατάσταση του SP3 καθώς πιστεύω ότι είναι το μόνο πράγμα που έχω αλλάξει από τότε. Φαίνεται περίεργο, όμως, ότι αν ήταν κάτι τέτοιο, δεν θα πραγματοποιηθεί από κάθε δίσκο χωριστά. Σε κάθε εκκίνηση προσπαθεί να χρησιμοποιήσει το chkdsk σε D: (ΧΩΡΙΣ εύρεση σφαλμάτων) και αν έχω απενεργοποιηθεί από το χέρι το κάνει. Είμαι βέβαιος ότι εξακολουθούν να μην είναι ο λόγος που άρχισε να εργάζεται consistantly, αν θα διακοπεί και πάλι γιατί και πώς μου λίγο λιγότερο από 60GB διαμέρισμα μετατράπηκε σε λίγο περισσότερο από μία 30GB. |