![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Деякі подробиці про швидку і сам комп'ютер, він має два окремі фізичні жорсткі диски, один з Windows XP Home яка встановлена C: і я думаю, повинна бути 60GB (хоча це проявляється як 31.4GB в "Мій комп'ютер") і друга яка 160GB і диска D:. Обидва прикріплені IDE. У мене також є зовнішній привід, який працює відмінно. Я нічого не встановлені до або під час проблема, крім того, що я говорив в самому кінці. Всі наступні відбулося в межах одного тижня, тому малоймовірно, що це просто збіг. Комп'ютер працює вже протягом принаймні півроку без яких-небудь проблем або відкриваються. Перша D: диск сказав, що це не відформатовано, але може бути seened в Мій комп'ютер як неформатованого диска, в наступний раз я повернув його на ньому назад, але більшу частину часу все не коли я спробував скопіювати з нього файли, а потім Вона заявила, неформатований знову прийшли, але дозволив на файли, які будуть скопійовані і потім зберігатися перемикання між неформатований і можливість копіювання з диска, поки що, здавалося б зник. На перевірку в той момент, BIOS не визнати, що існує D: диск додається. Вона автоматично шукає дисків на кожному старті. Нічого не сталося на пару днів, потім я почав отримувати помилка читання диска при спробі запустити комп'ютер. Similiarly на D: диск хоча це відбувалося тільки час від часу, іноді працює нормально пару разів підряд, а іноді і з приблизно 10 до намагається вона отримала минулого помилка читання диска і завантажується Windows. Кілька разів при включенні він отримав деякі Дати Up (Натисніть F10 для того, ці жорсткі диски виявлені і т.д.), а потім заморозили повністю. Я спробував за допомогою компакт-диска Windows, щоб потрапити в консоль відновлення, щоб спробувати FIXBOOT або щось, але вона зберігається придумати помилка читання файлу. Я думаю, це тому, що КР, хоча, я намагався наступні Посібник зі створення завантажувального CD XP з SP2 вже на але я продовжував отримувати cylclic помилка redundency для 40SP3.cab. Я намагався використати інший завантажувальний компакт-диск (Spinrite 6,0), і завантажені штрафу (не дивлячись на це, я не міг зрозуміти, як зробити це робити і що тестування не вийшло). Останнє, що трапиться в тому, що на керування для завантаження Windows успішної роботи: дисків раптом повернулися в Інтернеті. Я встановив SP3 напередодні, що в малоймовірному сподіваємося, що він може зробити щось з завантажитися. Хто-небудь знає, як я можу виправити цю проблему і те, що може в результаті його? Я трохи побоюються заміну дисків, тому що якщо обидва зразка не майже в той же час він змушує мене задуматися: якщо щось викликає їх на провал, і якщо вона буде ефекту будь-яких нових дисків або їх, якщо я можу відформатувати їх. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи можете Ви розповісти нам трохи більше про вашу систему ... тобто специфікації і потужність БЖ.
Як помилки і проблеми які виникли не є послідовними і все працює, то не працює, я підозрюю пам'яті, але блок живлення може бути проблемою також. Крім того, ваша XP CD M $ оригінальний інсталяційний компакт-диск? Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| За специфікації, я покладу в частковій Еверест доповідь, який повинен охопити більшість його. Повний річ є занадто довгим для посту, так що я пов'язати її тут. Як для КР це XP Home на CR-R (яка proberly чому cylclic помилка), а не оригінальні оскільки я використовую ключові OEM. Что-то я помітив на цю доповідь був, що він робить, що мій диск С: (Samsung) є 60GB, але потім каже, що С: розділ, в якому має бути все це і 60GB (або, швидше, трохи менше), перш ніж тепер 32 Гб. --- --------[ EVEREST Home Edition (C) 2003-2005 Lavalys, Inc ]--------------------------- --------------------------------- Версія EVEREST v2.20.405 Головна сторінка http://www.lavalys.com/ Тип звіту Quick Report Комп'ютерні ALTIMIT (------ з ПК) Генератори ------ Операційна система Microsoft Windows XP Home Edition 5.1.2600 (WinXP Retail) Дата 2008-07-05 Час 20:44 --------[ Сумарна ]--------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------- Комп'ютер: Операційна система Microsoft Windows XP Home Edition ОС Service Pack з пакетом оновлення 3 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Ім'я комп'ютера ALTIMIT (------ з ПК) Назва ------ Материнська плата: Тип процесора AMD Athlon 64, 2200 МГц (11 х 200) 3700 + Плата ASRock 939Dual-SATA2 (3 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 1 AGP, 1 Future CPU Port, 4 DDR DIMM, Audio, LAN) Чіпсет ULi / Ali M1689, AMD Hammer Системна пам'ять 1024 Мб (PC3200 DDR SDRAM) Тип BIOS AMI (03/31/06) Комунікаційний порт Послідовний порт (COM1) Комунікаційний порт ECP порт принтера (LPT1) Дисплей: Відеоадаптер NVIDIA GeForce 7300 GT (256 МБ) Монітор SyncMaster 732n [NoDB] (HMELC12731) Мультимедіа: Звуковий адаптер ULi / Ali M5455 AC'97 Audio Controller Зберігання: Контролер IDE ALi M5229 PCI Bus Master IDE контролер SCSI / RAID-контролер SCSI контролер A347SCSI SCSI / RAID-контролерів SCSI / RAID Host Controller Дисководи для флоппі-дисководу Диск HDS722516VLAT20 (160 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100) Диск Seagate FreeAgentDesktop USB Device (698 Гб, USB) Диск SAMSUNG SV0602H (60 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100) Оптичний накопичувач _NEC DVD_RW ND-2500A (DVD + RW: 8x/4x, DVD-RW: 8x/4x, DVD-ROM: 12x, CD: 32x/16x/40x DVD + RW / DVD-RW) Статус SMART жорстких дисків OK Розділи: З: (NTFS) 32240 Мб (1726 Мб вільно) D: (NTFS) 157061 Мб (67288 Мб вільно) G: (NTFS) 715402 Мб (570481 Мб вільно) Обсяг 883,5 Гб (624.5 Гб вільно) Вхід: Стандартна клавіатура 101/102 або Microsoft Natural PS / 2 клавіатура Миша Microsoft PS / 2 миша Microsoft Game Controller PC-джойстика драйвером Мережа: Мережевий адаптер ULi PCI Fast Ethernet контролер (192.168.62.52) Периферія: Контролер USB1 ULi / Ali M5237 USB Open Host Controller Контролер USB1 ULi / Ali M5237 USB Open Host Controller Контролер USB1 ULi / Ali M5237 USB Open Host Controller USB2 контролер ULi / Ali M5273 USB 2.0 Host Controller Пристрій USB Logitech QuickCam Express # 2 USB Device USB Human Interface Device USB пристрій USB Mass Storage Device Проблеми & Пропозиції: Проблеми диска вільний простір тільки 5% на диску C:. --------[ DMI ]--------------------------------------- -------------------------------------------------- ----------------- [BIOS] Властивості BIOS: Постачальник American Megatrends вкл. Версії P1.70 Дата 03/31/2006 Розмір 256 KB Завантажувальних пристроїв дискети, жорсткий диск, CD-ROM, ATAPI ZIP, LS-120 Можливості Flash BIOS, Shadow BIOS, обираєте Boot, EDD, BBS Підтримувані стандарти DMI, ACPI Можливості розширення PCI, AGP, USB [Система] Властивості системи: Продукт 939Dual-SATA2 Версія 1.00 Серійний номер 00000000 Універсальний унікальний ID 00020003-00040005-00060007-00080009 Wake-Up типу Power Switch [Материнські плати] Властивості системної плати: Продукт 939Dual-SATA2 Версія 1.00 Серійний номер 00000000 [Процесори / AMD Athlon (TM) 64 Processor 3700 +] Процесори Властивості: Виробник AMD Версії AMD Athlon (TM) 64 Processor 3700 + Серійний номер TBD Asset Tag TBD Парт номер TBD External Clock 200 МГц Максимальна тактова 2200 МГц Поточні Годинники 2200 МГц Типи Центральний процесор Напруга 3,3 В, 2,9 В Статус Включено Socket Призначення CPUSocket --------[ Overclock ]--------------------------------------- -------------------------------------------------- ----------- Процесор Властивості: Тип процесора AMD Athlon 64 3700 + Псевдонім ЦП Сан-Дієго S939 CPU Stepping SH-E4 Назва ЦП CPUID AMD Athlon (TM) 64 Processor 3700 + CPUID Редакція 00020F71h CPU Speed: CPU Clock 2199,80 МГц CPU Multiplier 11.0x CPU FSB 199.98 МГц (оригінал: 200 МГц) Шина пам'яті 157,13 МГц Процесор Кеш: Кеш L1 коду 64 Кб (Parity) Кеш L1 даних 64 Кб (ECC) Кеш L2 1 Мб (On-Die, ECC, Full-Speed) Властивості системної плати: Плати ID 62-169-0000010-00101111-033106-АЛІ $ 939M2169_939DUAL-SATA2 BIOS P1.70 Плата ASRock 939Dual-SATA2 (3 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 1 AGP, 1 Future CPU Port, 4 DDR DIMM, Audio, LAN) Набір мікросхем Властивості: Чіпсет ULi / Ali M1689, AMD Hammer Таймінги пам'яті 2.5-3-3-7 (CL-RCD-RP-RAS) Command Rate (CR) 2T SPD модулів пам'яті: DIMM1: Micron Tech. 16VDDT12864AG40BD1 1 Гб PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 МГц) (2.5-3-3-7 @ 166 МГц) (2.0-2-2-6 @ 133 МГц) Властивості BIOS: Система BIOS Date 03/31/06 Відео BIOS Date 05/25/06 DMI версия BIOS P1.70 --------[ Управління харчуванням ]-------------------------------------- -------------------------------------------------- ----- Управління харчуванням Властивості: Поточні Джерело живлення змінного струму лінія Стан батареї акумуляторів немає Повна Термін служби батарей Невідомо Залишилося часу роботи батареї Довічна невідомо --------[ Датчик ]--------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------- Сенсорні властивості: Тип датчика Winbond W83627HF (ISA 290h) GPU Sensor Type Driver (NV-DRV) Температури: Материнська плата 35 ° C (+95 ° F) Процесор 41 ° C (+106 ° F) Aux 39 ° C (+102 ° F) GPU 46 ° C (+115 ° F) SAMSUNG SV0602H 38 ° C (+100 ° F) Hitachi HDS722516VLAT20 41 ° C (+106 ° F) Охолодження Вентилятори: Процесор 4327 об / хв Значний напруги: Процесор Core 1,34 V Aux 1.41 V 3,3 V 3,34 V 5 V 5,08 V 12 V 11,86 V -12 V 1.38 V -5 V 2.34 V 5 У Standby 4.87 V VBAT акумулятора 0,26 V Налагоджувальної інформації F FF FF 27 Відлагоджувальна інформація T +35 41 39 Налагоджувальної інформації V 55 59 D1 BD C4 C6 C9 (01) --------[ Процесор ]--------------------------------------- -------------------------------------------------- ----------------- Процесор Властивості: Тип процесора AMD Athlon 64, 2200 МГц (11 х 200) 3700 + Псевдонім ЦП Сан-Дієго S939 CPU Stepping SH-E4 Набір інструкцій x86, x86-64, MMX, 3DNow!, SSE, SSE2, SSE3 Мін / Макс Множник ЦП 4x / 11x Кеш L1 коду 64 Кб (Parity) Кеш L1 даних 64 Кб (ECC) Кеш L2 1 Мб (On-Die, ECC, Full-Speed) Фізична інформація про ЦП: Тип корпусу 939 Pin uOPGA Розмір пакета 4,00 см х 4,00 см 114 мільйонів транзисторів Технологічний процес 11Mi, 90 нм, CMOS, Cu, SOI Розмір кристала 112,9 мм2 Напруга живлення ядра 1.100 - 1.400 V Напруга I / O 1.2 V + 2.5 V Максимальна потужність 89 Вт Процесор виробник: Назва компанії Advanced Micro Devices, Inc Інформація про продукт http://www.amd.com/us-en/Processors/...30_118, 00.html Використання процесора: CPU # 1 0% |
|
| |||
| |||
| Чи є у вас запасний паличкою Рам спробувати, для ліквідації оперативної пам'яті як питання? Ваш 60gb Drive чітко демонструє один з розділів 32240mb .... Ви впевнені, що це був раніше розділений на всю потужність приводу? Хоча вина пошуку, вимкніть зовнішній жорсткий диск .... це має свій власний блок живлення або це USB Powered? Може бути гарною ідеєю, щоб відключити всі USB пристрої занадто. Ви відкрили справу і бажання пересісти все IDE & Molex коннекторів? Який розмір блоку живлення? Вам дійсно потрібні для покупки / біг / позичити або вкрасти оригінального диска XP, щоб піти набагато далі, ви будете мати потребу в одному. |
|
| |||
| |||
| На жаль, я не отримав запасні палиці пам'яті. У мене є два там, хоча я так думаю, якщо це може бути тільки одне я можу спробувати прибрати одну, потім іншу, можливо. Я впевнений, що це була розділена на повну потужність. Тепер він навіть не може побачити, що там більше, ніж 31.4GB. USB пристрої були Unplugged, за винятком зовнішнього жорсткого диска, коли мені було резервного копіювання даних. Я користуюся ним Unplugged а вина знайти хоча, він має власне джерело живлення. Так, я відкрив справу і бажання пересісти всіма IDE і роз'єм Molex. БП дивне в іншій формі, ніж більшість. Вона прийшла зі справою оскільки немає місця поставити нормальну. Це арктичний випадку охолодження. БП 350W і Seasonic SS-350 АТС Active PFC. Я сподіваюся бути в змозі запозичувати XP Диск пізніше сьогодні, але той самий хлопець, він сказав, що отримати її мені вчора і позавчора теж так що не впевнений. З невідомої причини, коли я закрив комп'ютер вниз і повернув його назад далі, він повернувся на одразу, побігла CHKDSK на D: і як диски були доступні. Це рідкісне, але не невидимим для його роботу в два рази поспіль на C: без помилка при читанні з диску, але, оскільки роботи: повернулася на (права після установки SP3, якщо це має значення) він працював як раз, що є дивним. |
|
| |||
| |||
| Да ... Спробуйте видалити одну палицю, а потім заміни, якщо не покращиться ... Це принаймні ліквідації барана. Також це може бути гарною ідеєю для тестування оперативної пам'яті. Я мав хороші результати з цей діагностичний інструмент від M $ ... Ви можете створити або завантажувальний компакт-диск або дискета. Переключиться на розширений режим тесту (Т) при запуску тестів і працювати принаймні 5 проходів. |
|
| |||
| |||
| Проблеми можливості вирішені. Сортувати у будь-якому випадку. Я не знаю чому, але він почав знову працює нормально, або, по крайней мере, це вдалося зробити приблизно п'ять разів поспіль. Це може бути щось змінилося на першого запуску після установки SP3, так як я вважаю, що це єдине, що я змінився з тих пір. Здається дивним, що, хоча, якщо вона щось подібне, вона не здійснюється кожен диск окремо. На кожному запуску вона намагається використати CHKDSK на D: (без пошуку помилок), хоча я відключити вручну це зробити. Я ще не знаю, чому він почав працювати consistantly, якщо вона зупиниться, і знову, як і чому моя трохи менше 60GB розділу перетворилася на трохи більше одного 30GB. |