menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Karamelizovaný DVD nezobrazuje dat?

Reply

Thread Nástroje
Old 2. července 2009, 13:05
Nový člen skupiny

Default Karamelizovaný DVD nezobrazuje dat?

Ahoj všichni,

Můj přítel má několik vypálených DVD disky plné vids pro mě na jeho stroj Vista pomocí Vista pálení nástroje / software.

Když jsem se pokusila otevřít DVD na mém stroji XP disk je zobrazeno jako 'CD' in My Computer a ukazuje 0 Bytes volném prostoru a 0 Bytes Celkem vesmír. Je 100% některé zapálil videa na ně myslím. A podivnou věc je, že pár disky pracují OK v mém stroji a přehrávání videa.

Má někdo mít nějakou představu, proč je toto se děje, a jak jsem mohl otevřít videa na DVD, které se zobrazují tak, jak mají k dispozici údaje o nich?

Díky
Old 2. července 2009, 16:44
Dárce Skupina

Zkuste je na jiný počítač zkontrolovat, že to není jen zlý popáleniny nebo nekompatibilní (levných) disků.

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 3. července 2009, 02:55
Nový člen skupiny

se pokusil jim na PC Vista a je zobrazeno stejné (0 Bytes Volný, 0 Bytes Total) ...

jakékoli jiné nápady?
Old 3. července 2009, 03:27
Dárce Skupina

Musí být buď špatný popáleniny, ošemetný disky nebo Neupustil páliti jim správně.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Ok Powerview Notebook Fault - Proccessor vyhořený? entrepreneurmatthew Notebooky, Mobily a PDA 1 14. června 2009 09:54
Problém s RAM Tady? - Pouze 3 GB. Ukazující na 8 GB. Theresonly1 Procesory, základní desky & RAM 18 27. května 2009 13:52
Speedstream modem zobrazující není připojena, počítač je zobrazeno ScottAU Sítě, Modemy & VoIP 1 9. září 2008 15:56
HD nezobrazují v exploreru Ulfrinn Drives & Removable Media 4 5. únor 2008 21:39
Proč se nezobrazuje mé příspěvky? slipend Společenství Novinky a chat 2 5. srpna 2007 10:52
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.