![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni, Můj přítel má několik vypálených DVD disky plné vids pro mě na jeho stroj Vista pomocí Vista pálení nástroje / software. Když jsem se pokusila otevřít DVD na mém stroji XP disk je zobrazeno jako 'CD' in My Computer a ukazuje 0 Bytes volném prostoru a 0 Bytes Celkem vesmír. Je 100% některé zapálil videa na ně myslím. A podivnou věc je, že pár disky pracují OK v mém stroji a přehrávání videa. Má někdo mít nějakou představu, proč je toto se děje, a jak jsem mohl otevřít videa na DVD, které se zobrazují tak, jak mají k dispozici údaje o nich? Díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkuste je na jiný počítač zkontrolovat, že to není jen zlý popáleniny nebo nekompatibilní (levných) disků.
| |||
| |||
| se pokusil jim na PC Vista a je zobrazeno stejné (0 Bytes Volný, 0 Bytes Total) ... jakékoli jiné nápady? |
|
| |||
| |||
| Musí být buď špatný popáleniny, ošemetný disky nebo Neupustil páliti jim správně. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Ok Powerview Notebook Fault - Proccessor vyhořený? | entrepreneurmatthew | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 14. června 2009 09:54 |
| Problém s RAM Tady? - Pouze 3 GB. Ukazující na 8 GB. | Theresonly1 | Procesory, základní desky & RAM | 18 | 27. května 2009 13:52 |
| Speedstream modem zobrazující není připojena, počítač je zobrazeno | ScottAU | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 9. září 2008 15:56 |
| HD nezobrazují v exploreru | Ulfrinn | Drives & Removable Media | 4 | 5. únor 2008 21:39 |
| Proč se nezobrazuje mé příspěvky? | slipend | Společenství Novinky a chat | 2 | 5. srpna 2007 10:52 |
| Thread Nástroje | |
| |