![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σε όλους, Ο φίλος μου έχει καούν πολλές δίσκων DVD γεμάτο vids για μένα για το Vista μηχάνημα, χρησιμοποιώντας το εργαλείο Vista καύση / λογισμικού. Όταν προσπαθώ και την πρόσβαση σε DVD XP μου μηχανή του δίσκου εμφανίζεται ως "CD Drive" στο My Computer και δείχνει 0 byte και ελεύθερος χώρος 0 Bytes Σύνολο Διαστήματος. Είναι 100% ορισμένων που έκαψαν το βίντεο και αν σε αυτές. Και το περίεργο είναι ότι ένα ζευγάρι των δίσκων είναι ok εργασίας μου στο μηχάνημα και να παίξει το βίντεο. Μήπως κάποιος έχει καμία ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό και πώς θα μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στο βίντεο για το DVD, που δεν δείχνει ότι έχει στοιχεία για αυτά; Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δοκιμάστε τους σε ένα διαφορετικό υπολογιστή για να ελέγξετε δεν είναι απλώς μια κακή εγκαύματα ή ασυμβίβαστο (φθηνά) δίσκους.
| |||
| |||
| Προσπάθησα απλώς τους σε Vista PC και δείχνει ότι είναι το ίδιο (0 Bytes δωρεάν, 0 Σύνολο Bytes) ... οποιαδήποτε άλλη ιδέα; |
|
| |||
| |||
| Πρέπει να είναι είτε κακό εγκαύματα, αμφίβολος δίσκους ή δεν καίγονται σωστά. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Mesh Powerview Notebook Fault - Proccessor καίγονται έξω; | entrepreneurmatthew | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 14 Ιουν 2009 09:54 |
| Ένα θέμα με RAM Εδώ; - Μόνο τα 3GB των 8GB που δείχνει | Theresonly1 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 18 | 27 Μαΐου 2009 13:52 |
| Speedstream modem δείχνουν δεν συνδέονται, είναι υπολογιστής που δείχνει | ScottAU | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 9ο Σεπ 2008 15:56 |
| HD δεν εμφανίζονται στον explorer | Ulfrinn | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 4 | 5 Φεβ 2008 21:39 |
| Γιατί οι θέσεις μου δεν εμφανίζεται; | slipend | Κοινότητας Νέα & Chat | 2 | 5 Αυγ 2007 10:52 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |