μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

Καραμελοποιημένη DVD Δεν Παρουσίαση των δεδομένων;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 2η Ιουλ 2009, 13:05
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Καραμελοποιημένη DVD Δεν Παρουσίαση των δεδομένων;

Γεια σε όλους,

Ο φίλος μου έχει καούν πολλές δίσκων DVD γεμάτο vids για μένα για το Vista μηχάνημα, χρησιμοποιώντας το εργαλείο Vista καύση / λογισμικού.

Όταν προσπαθώ και την πρόσβαση σε DVD XP μου μηχανή του δίσκου εμφανίζεται ως "CD Drive" στο My Computer και δείχνει 0 byte και ελεύθερος χώρος 0 Bytes Σύνολο Διαστήματος. Είναι 100% ορισμένων που έκαψαν το βίντεο και αν σε αυτές. Και το περίεργο είναι ότι ένα ζευγάρι των δίσκων είναι ok εργασίας μου στο μηχάνημα και να παίξει το βίντεο.

Μήπως κάποιος έχει καμία ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό και πώς θα μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στο βίντεο για το DVD, που δεν δείχνει ότι έχει στοιχεία για αυτά;

Ευχαριστώ
Old 2η Ιουλ 2009, 16:44
Ομάδα Δωρητών

Δοκιμάστε τους σε ένα διαφορετικό υπολογιστή για να ελέγξετε δεν είναι απλώς μια κακή εγκαύματα ή ασυμβίβαστο (φθηνά) δίσκους.

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 3 Ιουλίου 2009, 02:55
Νέο Μέλος Ομάδα

Προσπάθησα απλώς τους σε Vista PC και δείχνει ότι είναι το ίδιο (0 Bytes δωρεάν, 0 Σύνολο Bytes) ...

οποιαδήποτε άλλη ιδέα;
Old 3 Ιουλίου 2009, 03:27
Ομάδα Δωρητών

Πρέπει να είναι είτε κακό εγκαύματα, αμφίβολος δίσκους ή δεν καίγονται σωστά.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Mesh Powerview Notebook Fault - Proccessor καίγονται έξω; entrepreneurmatthew Laptops, Κινητά & PDA 1 14 Ιουν 2009 09:54
Ένα θέμα με RAM Εδώ; - Μόνο τα 3GB των 8GB που δείχνει Theresonly1 Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 18 27 Μαΐου 2009 13:52
Speedstream modem δείχνουν δεν συνδέονται, είναι υπολογιστής που δείχνει ScottAU Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 9ο Σεπ 2008 15:56
HD δεν εμφανίζονται στον explorer Ulfrinn Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 4 5 Φεβ 2008 21:39
Γιατί οι θέσεις μου δεν εμφανίζεται; slipend Κοινότητας Νέα & Chat 2 5 Αυγ 2007 10:52
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.