![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi everyone, Moj prijatelj je spalio nekoliko DVD diskova punih vids za mene na njegov Vidik stroj koristeći Vidik alat spaljivanje / software. Našto JA probati i pristupa DVD na moj stroj XP disk se prikazuje kao "CD" u My Computer i pokazuje 0 Bytes slobodnog prostora i 0 Bytes Ukupna površina. On je 100% određena je spalio i videozapise na njima ipak. A čudno je da se par Diskovi rade u redu u mom stroju i reproducirati video zapise. Se bilo tko imati bilo koji ideja zašto je ovo događa i kako bih mogao pristupiti videozapise na DVD-a koji se prikazuju kao bez podataka o njima? Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Probajte ih na drugom računalu kako biste provjerili da je ne samo loš opeklina ili nekompatibilan (jeftini) diskove.
| |||
| |||
| pravedan pokušao ih na Vidik računalo i to je prikazano u istoj (0 Bytes Free, 0 Total Bytes) ... bilo koje druge ideje? |
|
| |||
| |||
| Mora biti ni loše opeklina, sumnjiv diskove ili nije spali ih na odgovarajući način. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Mrežaste Powerview Notebook Fault - Proccessor spalio out? | entrepreneurmatthew | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 14. lipnja 2009 09:54 |
| Problem s RAM-a ovdje? - Samo za 8GB prikazuje 3GB | Theresonly1 | CPU, Matične ploče i RAM | 18 | 27. svibanj 2009 13:52 |
| Speedstream modem nije spojen prikazuje, računalo prikazuje se | ScottAU | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 9. rujna 2008 15:56 |
| HD ne prikazuje u Exploreru | Ulfrinn | Drives & Izmjenjivi mediji | 4 | 5. veljača 2008 21:39 |
| Zašto su moje postove ne prikazuje? | slipend | Community News & Chat | 2 | 5. kolovoz 2007 10:52 |
| Thread Tools | |
| |